Komentari (133)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
cigani jedni,za lijeka vam trebalo
Eto vam SDA, pa opet gladajte za gube
Došli da ništa ne usvoje 🙈
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nije to Lijepo. Hrvatska je primila 300.000 izbjeglica iz BH za vrijeme rata.. Mnogo.moje rodbine je provelo rat u Vinkovcima.
to da su rat proveli u hrvackoj i nije bas za neku pohvalu
Ljudino proveli jer su protjerani iz isticne Bosne Hravtski crveni kriz ih pokupio iz kampa izbjeglickog(logora)
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Poznata pjesma Jadranke Stojakovic ,,Što te nema'' je mozda jedna od najtuznijih pjesama na svijetu.. Ta pjesma je spoj letargije,melankolije,poraza i neizrecive tuge... Idealna himna Bosne i Hercegovine...
Da li znate da u Velikoj Kladuši djeca ne idu u škole zbog urušavanja od zemljotresa??
Krajišnici trebaju da razmišljaju o drugom scenariju baš kao i Mile...... Jebeš više i Sarajevo i maćehinsku državu...... Samo nas unazadište.....
Znači fali im para za plate, pa nećkaju se svi oni na vlasti, bijeli hljeb 4760-10,000 KM, koji pohlepnici.
Pisajte po USK, prisjest ce vam drzava Sarajevo smradovi jedni
džaba kletve , džaba nama komentari ovi poput "eto Vam glasajte za Sda". Nije više bitno za koga glasaš , bitno je kako se glasovi broje. Mi da smo pametni , izišli bi na ulice i prosvjedovali protiv hebenih kabadahija koji žive na našim leđima kao krpelji. Ukinuli im sve privilegije i ta sra*a. Treba da služe narodu KOJI IH PLAĆA. JEDNOSTAVNO SE NADAM DA ĆE DOĆI VRIJEME ISTINSKOG VOĐE !
Zasto ce da im daje 😄😄😄nek im eu daje plenkovic milanovic sapin parfem
Sve uhljebi, lopovi i lažovi. I pođekoji šovinista.
Dom zdravlja Bihać je izgrađen 1986 godine, može izdržati zemljotres 6 po Rihteru, a ovaj u Bihaću se jedva osjetio. I niko nije ustanovio da je zgrada statitčki nesigurna. Oštećenja se većinom vide na keramičkim pločicama i malteru. I kako to da je u cijeloj krajini jedino ova zgrada sad "neuslovna".
Zamislite kad u svijetu procitaju,Parlament BiH neda novac za pomoc stradalim i za bolnicu.Pa svak ce se pitati kakva je to drzava.A nece se sjetiti,da nam je bas taj svjet nabacio Dejton koji proizvodi i ovakve opstrukcije koji od drzave prave cirkus.
@PulvisEtumbra Imamo mi takvih u Tuzli, koji se busaju u prsa, ali obicno zavrse sa nekim epitetom.Vidim hoces nesto da kazes? Ti kao Tuzlak, mozes samo da budes antifasista, nikako Fasista.Znamo mi za porodice koje su gajile fasizam u svoja 4 zida.Jedan grad jedna ljubav, nisu dvije ;).
Oni samo znaju uzet sadaku Nema od davanja ništa. Nije naučio davat. Džaba..
@PulvisEtumbra Imamo mi takvih u Tuzli, koji se busaju u prsa, ali obicno zavrse sa nekim epitetom.Vidim hoces nesto da kazes? Ti kao Tuzlak, mozes samo da budes antifasista, nikako Fasista.Znamo mi za porodice koje su gajile fasizam u svoja 4 zida.Jedan grad jedna ljubav, nisu dvije ;).
Sad ni Hrvatska nece htjeti pomoci Banjaluci.
pa jesu li dobili 500 000km u početku.sad bi opet.ila šta.ćoravoj mački đžaba davat.