|

Panoramsko razgledanje žičarom na Bjelašnici 6 KM za domaće, a 12 KM za strance

Panoramsko razgledanje žičarom na Bjelašnici 6 KM za domaće, a 12 KM za strance
237
A. P.
8.8.2019. u 10:06
32
komentara
237

dijeljenja
1/4
2/4
3/4
4/4
Kantonalno javno preduzeće ZOI'84 obavještava posjetioce da u ljetnom periodu na Bjelašnici mogu uživati u panoramskom razgledanju žičarom.
Za osobe sa prebivalištem u Bosni i Hercegovini uračunat je popust od 50 posto koji se ostvaruje dobrovoljnim pokazom identifikacionog dokumenta. Jedna osoba može kupiti samo jednu kartu, uz pokaz jednog dokumenta.

Panoramsko razgledanje žičarom na Bjelašnici bez popusta košta 12 KM, dok je sa popustom 6 KM. Cijena panoramskog razgledanja žičarom na Igmanu bez popusta iznosi 10 KM, dok je sa popustom 6 KM. Djeca do 7 godina imaju besplatne vožnje na obje žičare.

"Željeli smo omogućiti popust različitim kategorijama, penzionerima, đacima, studentima, policiji, vojnim licima, radnicima te smo došli na ideju, kako bi povećali posjećenost Bjelašnice, najbolje je da je taj popust uračunat svim građanima sa prebivalištem na području Bosne i Hercegovine (koji su voljni pokazati ličnu kartu). Mislili smo i na najmlađe pa je tako djeci ispod 7 godina vožnja žičarama na Bjelašnici i Igmanu besplatna", poručili su iz ZOI'84.

Na Bjelašnici svaka druga korpa ima i držače za bicikle, tako da su i ljubitelji biciklizma osigurali prevoz do vrha olimpijske ljepotice.

Na međustanici možete napraviti pauzu uz sok i nastaviti dalje vožnju ili šetnju po Bjelašnici, ili se vratiti šestosjedom do Babinog dola.
Prijavi grešku


Komentari (32)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...