BiH
0

Pampers podržava 10 porodilišta u Bosni i Hercegovini

Povodom 10 godina kampanje "1 pakovanje – 1 vakcina koja spašava život", Pampers podržava 10 porodilišta u Bosni i Hercegovini sa namještajem i pelenama za novorođenčad.

Ove godine, Pampers i UNICEF slave 10 godina svog partnerstva u kampanji "1 pakovanje – 1 vakcina koja spašava život". Tokom ovog perioda, pokazali smo da zajedno možemo poboljšati živote majki i djece širom svijeta.

U znak zahvalnosti svim roditeljima iz BiH koji su podržali kampanju, Pampers želi podržati 10 porodilišta u BiH, darujući im namještaj i pelene za novorođenčad. Na ovaj način, Pampers nastavlja sa svojim planom da doprinese njezi beba u prvim danima njihovih života, nudeći podršku porodilištima.

Na Pampersovoj Facebook stranici svako može glasati za grad u BiH, gdje će porodilište biti modernizovano uz Pampersovu pomoć. Svaki glas predstavlja šansu određenom porodilištu za modernizaciju. Pridružite se akciji i vaša gesta dobre volje pomoći će majkama i bebama u Bosni i Hercegovini, ali i širom svijeta, pokazujući još jednom da zajedno možemo promijeniti svijet na bolje.

Svaki pojedinac može postati "glas" u Pampers – UNICEF partnerstvu "1 pakovanje – 1 vakcina koja spašava život" za poboljšanje života majki i djece širom svijeta.

Posjetite Pampersovu Facebook stranicu i glasajte za grad u BiH, koji treba dobiti Pampersovu donaciju. Materijali i oprema će početkom 2016. godine biti dostavljeni u 10 porodilišta u Bosni i Hercegovini.