Komentari (232)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kao u Afganistanu. Svakih priča. A situacija u BiH od rata nikad gora. Niko ne misli na pomirenje nego je više da je mržnja još veća. A ovaj o demokratiji.
kaze jedan srbin meni neki dan: da nije bilo nas srba, partizana, sada bi bosna bila pokrajina u njemackoj. rekoh, eh jarane, e jeste nas spasili u pm
Iz Ambasade SAD-a su povodom sastanka saopćili da su jednakost svakog građanina temelj demokratije. God bless America!!!
Amerika je uništila Jugoslaviju. R.S. je nagrada Miloševiću za dobro urađen posao. Napravili su bazu na Balkanu. Srebrenički genocid je Klintonova ideja. Americi,svjetskom teroristi, ja ne vjerujem.
Opet će napraviti nešto što ni pas s maslom ne bi pojeo, kao dejtonski sporazum ili ako volite, ludačka košulja.
Amerikanci ako ih srede treba obiljezavati dan SAD u BIH i curke okretat
Amerika je jedini prijatelj kojeg BiH ima. Da se ovi supci iz EU pitaju, sve bi dali Hrvatima i Srbima. No, itekako je nas narod organizovan u Americi i hvala bogu sto Amerika ima rijec iznad ovih beskorisnih Evropcica. Hdz i njihov Dodo na aparatima
Nekad ste sluzili otomanima sad americi. Jednm izdajnik, uvijek izdajnik. Al propali otomani propaste ce i ameri. A za izdaju uvijek ide osveta.
Predsjednik Željko Komšić za ovo se je trudio da bude u BiH,prava svih građana BiH, svaka mu čast 👏👏👏👏👏👏🇧🇦
Palmeru brate, očekujemo da razjebete ovo srpsko-rusko sjelo i orgijanje i da BiH, ako već ne može u EU, a onda po nekakvom hitnom postupku da postane 53. amerićka država. Obećajemo da ćemo zauzvrat letit u svaki rat koji započnete. Tako nam bog pomogao!
A zasto je uopste bitno sta misli milanovic? Nema potrebe prenositi njegove izjave, nebitni su.
Sad će serbija i rvacka da se bunu
Devedeset prve je bio sistem jedan čovjek jedan glas. Rezultat toga je bio rat. Ajde pametnjakovići, vratite nas opet na taj nivo
Jednakost glasa svakog građanina u centru je demokracije, bravo tako treba, ali za takav sustav su potrebne tri Izborne jedinice!
Opet nigdje OHR-A na sastanku...ni ovog izgleda ne interesuje,pa ga ni nema u Sa
Govedo glupo Milanovicu, ti zivis u Hrvatskoj. Sta ti imas sa nama, brini se o svoju guzicu, ionako te niko ne moze ocima vidjeti.
Hvala Bogu da je tako, a ne aparthejd.
SAMO STO KLIX LAŽE. Palmer je izjavio da se pod legitimnim predstavljanjem Hrvata podrazumjeva da pojedinac koji zastupa interese Hrvata u daytonskim strukturama i daytonskim sustavima bude izabran većinom hrvatskih glasova.
SAMO STO KLIX LAŽE. Palmer je izjavio da se pod legitimnim predstavljanjem Hrvata podrazumjeva da pojedinac koji zastupa interese Hrvata u daytonskim strukturama i daytonskim sustavima bude izabran većinom hrvatskih glasova.