Komentari (173)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve je ovo normala, isto cevapa pojede i srbin i hrvat a Boga mi i bošnjak. Mi ovo platili, omogucili, i onaj minus sto nastane u restoranu jer ne moze ramstek bit 4,00 KM i da restoran posluje pozitivno, e i taj minus mi namirimo. Tako da, jezik za zube, kad zube pokazat ne znamo.
Rade li kucnu dostavu, ima li neko broj, info... Bilo sta?
I onda ti reci da im je topli obrok dovoljan. Poduplati, pod hitno ...!!?
Mozda im za par casova na meniju bude i plod Zekkuma.
Normalne cijene.
Hranit se u parlamentu !
Oni se nama smiju!
HAHA... ja smijeha i cirkusa... kakav crni restoran u parlamentu? pa jos ovakve bizarne cijene??? pa kad vidimo konobare kako oblijecu politicare na pres konferencijama ... taj cirkus pod hitno ukinuti!
Bilo bi postenije da im je dzaba sve!!! Ove cijene su uvreda! Jadnici i bijednici, FUJ!!!!!
zato i imaju svi linije...politicari ne samo sto su nam najvise korumpirani nego su i najdeblji u europi
Nemojte tako nisu oni krivi!! Nego koje kriv? PA MI GLASACI NARAVNO!!!! Samo glasajte i dalje naravno svak za svog bez obzira na sposobnost i slicno. Samo neka ne puca 😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀
Moraju se zdravo hraniti, jer kako kažu "u zdravom tijelu zdrav duh".
A sirotinje svega mi...ja sebi ne bih dopustio da jedem u ovako jeftinim restoranima...
Zapelo im u grlu
Je li otvorenog tipa da se privalim, jeftinije nego kod kuće.
Inal ćevapa petkom?
Skupo, da bi se najeo pomnoži bar sa 3!