{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Otvoreno prvo eko dječije igralište u Sarajevu

26.4.2014. u 16:21
81
5
Otvoreno prvo eko dječije igralište u Sarajevu
81
U restoranu Stare vrbe otvoreno je prvo dječije igralište inspirisano prirodom.
Kada spojite tradiciju i miris istoka i dodate tome malo zapadne ležernosti, kao rezultat dobijete restoran "Stare vrbe". Bez žurbe i polako, kako i priliči sarajevskoj čaršiji, "Stare vrbe" postoje od 1916. godine, nudeći svojim gostima jedinstvenu gastronomsku ponudu uz iskrenu i toplu dobrodošlicu.

U proljeće, kada se snijeg otopi i pojave se prve zrake sunca, počinje se buditi priroda u restoranu "Stare vrbe". Probudite se sa njom na jedinstven način. A kako bi se još više približili prirodi i vjernim gostima, napravljeno je prvo eko dječje igralište.

"U svakodnevnom užurbanom životu ljudi vrlo malo vremena provode s porodicom. Ovo je bio način da se približimo potrebama naših gostiju, da okupimo porodice za trpezom i u dugim ljetnim danim svim generacijama pružimo ono što ih ispunjava", rekla je vlasnica restorana Sađa Beglerović.

Dozvolite da postanete dio trajanja u umirujućem žuboru vode šadrvana što rosi grmove bijelog bosanskog hadžibega. Tako lako, kako se već generacijama čini, uživajte u prirodnom okruženju starih vrba do prvih mrazeva.

Sve što je ostalo nedorečeno, pustit ćemo da vrbe ispričaju šutnjom, dočaraju ambijentom i uzvrate trenucima koje nećete predati zaboravu.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Strahujete li od terorističkih napada u Evropi?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: