|

Otvoreno dopisništvo HRT-a u mostaru

Otvoreno dopisništvo HRT-a u mostaru
0
F
FENA
25.10.2007. u 16:04
0
komentara
0

dijeljenja
Otvoreno dopisništvo HRT-a u mostaru
U zgradi Hrvatskog kulturnoga društva (HKD) "Napredak" u Mostaru danas je svečano otvoreno dopisništvo HRT-a koje je petnaest godina djelovalo u Širokom Brijegu.
"Riječ je o prvom koraku u realiziranju jednog ozbiljnijeg projekta i stvaranja studija u kojemu će javljanje ići izravno za program", kazao je tom prigodom generalni ravnatelj HRT-a Vanja Sutlić.

Predsjednik HKD "Napredak" fra Andrija Nikić izrazio je uvjerenje da će "napori oko primicanja istine pravde i mira pomoći ovom javnom glasilu razviti se u mrežu još suvremenije komunikacije, zajedništva i suradnje, pomažući ljudima postati svjesniji svog ljudskoga dostojanstva".

"Mediji su najjače oružje kojim se svjedoči da postojiš, da djeluješ, što hoćeš i njime se vojuje za svoje ideale", istaknuo je fra Andrija Nikić.

Nazočne uzvanike, među kojima su bili predsjednik programskoga Vijeća HRT Zdenko Ljevak, ravnatelj tehnike HRT-a Zagreb Kazimir Bačić, te nova konzulica Generalnoga konzulata u Mostaru Marijana Mikulić, predstavnik Hrvatske gospodarske komore u Mostaru Zulfo Robović i gradonačelnik Mostara Ljubo Bešlić, pozdravio je i glavni urednik dopisništva HRT-a u Mostaru Miljenko Karačić.
Prijavi grešku


Komentari (0)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...

Trenutno nema komentara na ovaj članak.