{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Otvorena oficijelna web stranica ceremonije otvaranja Starog mosta

N
NINA
17.5.2004. u 17:39
0
0
Otvorena oficijelna web stranica ceremonije otvaranja Starog mosta
0
Otvorena oficijelna web stranica ceremonije otvaranja Starog mosta
Osim radova na obnovi Starog mosta, koji se odvijaju planiranom dinamikom, sve organizacijske jedinice užurbano rade na pripremama za ceremoniju otvaranja Starog mosta, koja je najavljena za 23. jula.
Tako je prije nekoliko dana otvorena i službena web stranica ceremonije otvaranja Starog mosta. Na službenoj stranici www.mostar2004.ba može se naći program ceremonije, popis članova Organizacijskog odbora manifestacije otvaranja mosta kao i popis koordinatora ceremonije svečanog otvaranja.

Nova web stranica posjetiocima nudi i sve vijesti vezane uz obnovu Starog mosta i historijske jezgre grada od samog početka do danas, bolje reći do završnih radova. Također, stranica nudi izbor servisnih informacija, odnosno zainteresirani mogu pronaći sve vezano za sam smještaj u vrijeme trajanja ceremonije, avio kompanije, turističke agencije, rent-a-car, apoteke, banke, ambasade kao i specijalne službe koje će raditi u tom razdoblju.

Na službenoj stranici, osim programa ceremonije svečanog otvaranja Starog mosta, zainteresirani mogu pročitati sve o bogatoj historiji Mostara kao i o toku obnove stare gradske jezgre.

Svi oni koji su zainteresirani za detaljnije informacije, na navedenoj stranici mogu naći i imena kontakt osoba i brojeve telefona, te popis svih sponzora.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: