BiH
135

Otvoren novi Helen Doron centar engleskog jezika za djecu – Novi Grad i Ilidža

U ulici Dobrinjske bolnice 1/F, a na području koje obuhvata Novi Grad i Ilidžu, od 1. septembra počeo je sa radom novi Helen Doron centar, škola za rano učenje engleskog jezika po čuvenoj Helen Doron Early English metodi. Tako su se naši mali sugrađani, iz ovog dijela grada, pridružili vršnjacima u preko 40 zemalja širom svijeta.

Program Helen Doron Early English uspješan je već više od 27 godina i obuhvatio je preko milion djece širom svijeta. Ono što ovu metodu čini jedinstvenom i prestižnom je učenje engleskog po principima maternjeg jezika. Za razliku od ostalih škola, ova školska metoda se bazira na podsticanju dječije kreativnosti, na igri, pričama, radnim sveskama, karticama za učenje pojmova, originalnim pjesmama i muzici koja potiče govorni engleski, izgovor, gramatiku, vokabular te čitanje i pisanje za stariju djecu.

Posebno treba naglasiti da grupe broje najviše do osmero djece i to je jedan od razloga uspješnosti. Pri tome je sve prilagođeno djeci, pa tako i posebno uređene učionice u kojima će se zasigurno mališani i njihovi roditelji osjećati lijepo i ugodno.

Zbog ogromnog interesovanja za upis u ovu školsku godinu, Helen Doron centar Dobrinja vas poziva da rezervišete svoje mjesto na besplatnom demo času. Provjerite kako vaše dijete reaguje na Helen Doron međunarodno priznati metod - gdje su djeca na prvom mjestu.

Prijavite se na demo časove putem email adrese: [email protected] ili putem broja telefona 062/757-239. Za više detalja posjetite našu Facebook stranicu – Helen Doron Sarajevo.