{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Otvoren međunarodni sajam hrane, pića i robe široke potrošnje

F
16.11.2006. u 12:51
0
0
Otvoren međunarodni sajam hrane, pića i robe široke potrošnje
0
Otvoren međunarodni sajam hrane, pića i robe široke potrošnje
U Centru „Skenderija" danas je svečano otvoren 33. međunarodni specijalizovani sajam hrane, pića i robe široke potrošnje, koji će trajati do 20. novembra.
U Sajamskoj dvorani na više od 2.000 m2, svoje usluge i proizvode prezentira direktno ili posredstvom zastupnika više od 60 kompanija iz Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Srbije, Crne Gore, Makedonije, Italije, Njemačke, Švicarske i Japana.

Sajam je u prisustvu gostiju, izlagača, poslovnih partnera, te predstavnika Kantona i Grada Sarajevo otvorio ministar privrede Kantona Sarajevo Abid Šarić.

Ove godine zemlja partner na sajmu je Crna Gora, iz koje se predstavlja 13 kompanija uz potporu USAID-a programom „Montenegro Competitivness Project".

Ovogodišnja sajamska manifestacija je dodatno obogaćena promocijom „Starih zanatskih esnafa" Kantona Sarajevo, Bosanskohercegovačkom asocijacijom ORGANSKO BiH s proizvodnjom organske zdrave domaće hrane, te prisustvom učenika Srednje ugostiteljsko-turističke škole iz Sarajeva koja će tokom sajma priređivati „Prezentaciju i degustaciju kulinarskih specijaliteta".

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: