{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Otvoren konkurs za upis u Školu strateškog komuniciranja

S
Sarajevo-X
30.6.2004. u 16:55
0
0
Otvoren konkurs za upis u Školu strateškog komuniciranja
0
Otvoren konkurs za upis u Školu strateškog komuniciranja
Mediacentar Sarajevo u saradnji sa Centre for Strategy and Communication London objavljuje konkurs za upis u Školu strateškog komuniciranja.
Početak rada Škole planiran je za septembar 2004. godine, a konkurs za upis je otvoren do 30. jula 2004. godine.

· Želite ovladati osnovnim tehnikama i principima strateškog komuniciranja?

· Zainteresovani ste za dodatno usavršavanje i sticanje novih znanja iz različitih oblasti strateškog komuniciranja, komunikacijskog mendžmenta i odnosa s javnošću?

Škola strateškog komuniciranja Mediacentra je edukativni program organizovan u saradnji sa Centre for Strategy and Communication London (CSC). Sastoji se od 18 modula koji su osmišljeni po standardima CSC-a London, ali su u potpunosti prilagođeni uslovima i zahtjevima bosanskohercegovačkog tržišta. Kompletan program traje 65 časova i obuhvata oblasti odnosa s javnošću, odnosa s medijima, komunikacijske strategije i menadžmenta, event managementa, kao i mnoge druge teme.

Predavači su bosanskohercegovački eksperti iz novinarstva, odnosa s javnošću, menadžmenta i drugih oblasti, koji poznaju uvjete i komunikacijsku praksu u BiH.

Školarina za fizička lica iznosi 1.500 KM, za nevladine organizacije i civilni sektor 1.650 KM po osobi, a za komercijalni sektor i vladine organizacije 1.750 KM po osobi. Postoji mogućnost kreditiranja polaznika.

Nastava se održava u grupama od 10 do 18 ljudi u dinamičnom, interaktivnom okruženju kroz praktične vježbe i simulacije.

Dodatne informacije, cijene Škole i forumlar za prijavu možete naći na web stranici www.media.ba ili kontaktirajete direktno Mediacentar Sarajevo. Prijave za školu možete slati putem e-maila, fax-a ili pošte na adresu:

Mediacentar Sarajevo
Kolodvorska 3
71000 Sarajevo, Bosna i Hercegovina
tel/fax: (+387 33) 715 840
e-mail: [email protected]

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: