{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Otvarenje "Računskog centra"

S
26.10.2007. u 12:53
0
0
Otvarenje "Računskog centra"
0
Otvarenje  "Računskog centra"
Na Fakultetu sporta i tjelosnog odgoja Univerziteta u Sarajevu danas je upriličeno otvaranje Računskog centra opremljenog najsavremenijom opremom.
Dvadeset kompjuterskih konfiguracija koje su donacija Fakultetu fondacije "Irnes Ćatić" i instalirane su u već postojeći sistem.

"U cilju stalne brige ove visokoobrazovne ustanove za uspostavljanjem visokih standarda i cjelovitog sistema kvaliteta studiranja, Računski centar će u mnogome doprinijeti poboljšanju nastavnog procesa", istakao je prilikom otvorenja Rektor Univerziteta u Sarajevu prof. dr. Faruk Čaklovica, kao i da su ovakvi moderni centri garancija brže i kvalitetnije implementacije Bolonjskog procesa.

Pomoćnik ministra za visoko obrazovanje kantona Sarajevo mr. Almir Mašala je odao priznanje Fakultetu sporta i tjelesnog odgoja Univerzitet u Sarajevu na svim dosadašnjim aktivnostima na unapredjenju kvaliteta nastavnog procesa i istakao da će Kanton i ubuduće podržavati sve aktivnosti ovog fakulteta, koje su u korist studenata i svih uposlenih.

Dekan Fakulteta prof.dr. Izet Rađo se zahvalio fondaciji "Irnes Ćatić" i zvanično predao centar na korištenje studentima.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: