{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Otvaranje prvog Resursnog centra u BiH

S
17.1.2006. u 21:53
0
0
Otvaranje prvog Resursnog centra u BiH
0
Otvaranje prvog Resursnog centra u BiH
Centar za promociju civilnog društva poziva vas da prisustvujete svečanom otvaranju prvog Resursnog centra u Bosni i Hercegovini, realiziranom uz finansijsku pomoć vlade SAD u BiH.
Resurni Centar je jedna od najvažnijih aktivnosti koje je Centar za promociju civilnog društva implementirao do 1996 godine.

Više od 2000 organizacija civilnog društva, poslovnih i vladinih organizacija iz cijele BiH i regije, koristit ce usluge ovog Resursnog centra i na taj način proširiti svoja znanja i osnažiti svoje kapacitete.

Ovaj projekat će direktno doprinijeti uspostavljanju vitalnog i održivog civilnog društva Bosne i Hercegovine. Kroz podrsku trećem sektoru, vladinim organizacijama, biznis menadžerima, medijima i građanima projekat će podići
svijest o odgovornim poslovnim praksama na lokalnom i državnom nivou.

Pristup resursnom centru bice omogućen i kroz web sajt na adresi:
www.civilnodrustvo.ba ili na adresi Višegradska 26, 71000 Sarajevo (Tel/fax.
+387 33 458 670)

Svečanom otvaranju će prisustvovati G-din Howard Sumka, Direktor misije USAID u BiH, G-din Gerald McLoughlin, Oficir za odnose sa javnošcu, ambasade
SAD u BiH, G-din Damir Hadžić, načelnik Opštine Novi Grad Sarajevo, te brojni gosti i prijatelji Centra za promociju civilnog društva.

Kako je ovo izuzetno važan događaj za sve građane Bosne i Hercegovine, najljubaznije vas molimo da i predstavnici vašeg medija daju podršku ovoj
incijativi i prisustvuju otvaranju Resursnog centra.

Svečano otvaranje će se održati 18 januara 2006 godine, u prostorijama Centra za promociju civilnog društva (ulica Višegradska 26 - trolejbuska stanica / «okretaljka» u naselju Mojmilo), sa početkom u 10. sati.

(Molimo vas da za parkiranje vašeg vozila iskoristite parking preko puta trolejbuske okretaljke jer je prilaz u ulicu same okretaljke zabranjen za privatna vozila)

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: