{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Otvaranje prvog Resursnog centra u BiH

S
17.1.2006. u 21:53
0
0
Otvaranje prvog Resursnog centra u BiH
0
Otvaranje prvog Resursnog centra u BiH
Centar za promociju civilnog društva poziva vas da prisustvujete svečanom otvaranju prvog Resursnog centra u Bosni i Hercegovini, realiziranom uz finansijsku pomoć vlade SAD u BiH.
Resurni Centar je jedna od najvažnijih aktivnosti koje je Centar za promociju civilnog društva implementirao do 1996 godine.

Više od 2000 organizacija civilnog društva, poslovnih i vladinih organizacija iz cijele BiH i regije, koristit ce usluge ovog Resursnog centra i na taj način proširiti svoja znanja i osnažiti svoje kapacitete.

Ovaj projekat će direktno doprinijeti uspostavljanju vitalnog i održivog civilnog društva Bosne i Hercegovine. Kroz podrsku trećem sektoru, vladinim organizacijama, biznis menadžerima, medijima i građanima projekat će podići
svijest o odgovornim poslovnim praksama na lokalnom i državnom nivou.

Pristup resursnom centru bice omogućen i kroz web sajt na adresi:
www.civilnodrustvo.ba ili na adresi Višegradska 26, 71000 Sarajevo (Tel/fax.
+387 33 458 670)

Svečanom otvaranju će prisustvovati G-din Howard Sumka, Direktor misije USAID u BiH, G-din Gerald McLoughlin, Oficir za odnose sa javnošcu, ambasade
SAD u BiH, G-din Damir Hadžić, načelnik Opštine Novi Grad Sarajevo, te brojni gosti i prijatelji Centra za promociju civilnog društva.

Kako je ovo izuzetno važan događaj za sve građane Bosne i Hercegovine, najljubaznije vas molimo da i predstavnici vašeg medija daju podršku ovoj
incijativi i prisustvuju otvaranju Resursnog centra.

Svečano otvaranje će se održati 18 januara 2006 godine, u prostorijama Centra za promociju civilnog društva (ulica Višegradska 26 - trolejbuska stanica / «okretaljka» u naselju Mojmilo), sa početkom u 10. sati.

(Molimo vas da za parkiranje vašeg vozila iskoristite parking preko puta trolejbuske okretaljke jer je prilaz u ulicu same okretaljke zabranjen za privatna vozila)

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Da li je opravdan zahtjev za povećanje akciza na gorivo kako bi se ubrzala izgradnja autoputa?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: