{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Otvara se novi poslovni centar u Sarajevu

S
25.2.2009. u 08:38
0
58
Otvara se novi poslovni centar u Sarajevu
0
Otvara se novi poslovni centar u Sarajevu
Početkom naredne godine u centru Sarajeva bit će zvanično otvoren poslovni centar Importanne. Investicija izgradnje Importanne Centra Sarajevo i to njegove prve faze iznosi oko 95 miliona KM. Kraj radova je planiran koncem 2009.godine.
Preciznije, Importanne Centar Sarajevo je moderni poslovno-stambeni objekat sa shopping centrom i hotelom. Unutar samog shopping centra će se nalaziti čitav niz maloprodajnih i ugostiteljskih objekata, kao i zabavni sadržaja koji će uključivati dječiju igraonicu, prostore namijenjene različitim vrstama promocija i sl.S obzirom da je shopping centar koncipiran na tri etaze: suteren -1, prizemlje i mezanin konceptualno je drugačiji od ostalih shopping centara i kao takav pruža bezbroj sadržajnih mogucnosti.

U shopping centru Importanne naći će se čitav niz maloprodajnih trgovina, ugostiteljskih i zabavnih sadržaja na oko 16000 m2 površine. Svi izlozi su potpuno otvoreni prema centralnom holu koji se proteže kroz cijeli objekat u pravcu istok-zapad.Centralni hol čine unutrašnji trgovi natkriveni staklenim transparentnim krovovima, koji uvode dnevno svjetlo u unutrašnjost objekta i stvaraju ugodnu atmosferu za kupovinu.

Na nivou prizemlja izlozi su orijentisani prema okolnim saobraćajnicama i pristupnom platou. Određenih sadržaji su već definisani kako bi se na najbolji način iskoristili prostorni potencijali. Projektom su definisane pozicije modnih trgovina odjeće, prodavnice obuće, drogerija, specijalizirane trgovine igrački, nakita i modnih dodataka, te ugostitelji sadržaji na sva tri nivoa shopping centra.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Da li je opravdan zahtjev za povećanje akciza na gorivo kako bi se ubrzala izgradnja autoputa?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: