BiH
0

Osvojite gratis ulaznice za Sajam sporta u Skenderiji

Sarajevo-x.com
U organizaciji Centra Skenderija, od 10. do 12. aprila održaće se 34. Sajam sporta, na kojem se očekuje učešće stotinjak izlagača iz velikog broja zemalja, te oko 15. 000 posjetioca. Menadžment Sajma Sporta obezbijedio je 10 GRATIS ulaznica za posjetioce Sarajevo-x portala. Dovoljno je da pošaljete ime i prezime na e-mail adresu: [email protected] i ulaznice su Vaše.

"Za otvaranje Sajma priredili smo polusatni šou Jure Saviozzia, profesionalnog skakača na motornim sankama. Svoje akrobacije izvodiće na posebnoj rampi, na platou Centra “Skenderija” prvog dana sajma sa početkom u 20h. Svi posjetioci moći će uživati u izvedbama jednog od najboljih svjetskih skakača, a šou će upotpuniti i naši montibajkeri. Dolazak je potvrdio i Mirko Novosel, najtrofejniji košarkaški trener na svijetu, koji će održati teoretska i praktična predavanja. Što se tiče samog trodnevnog programa, uvjeren sam da će posjetioci uživati u svemu", rekao je Emir Hodžić, menadžer Sajma.

On je naglasio da Sajam neće biti pasivan, nego da će posjetioci i aktivno moći učestvovati u njemu.

"Organizovali smo mnoštvo nagradnih igara, kao i sportskih aktivnosti. Najmlađi posjetici moći će igrati nogomet, košarku, stoni tenis, a bit će postavljena i umjetna stijena na kojoj će se moći okušati i u alpinizmu", ističe Hodžić.

Za posjetioce, radno vrijeme Sajma je od 10 do 18 sati, a cijena ulaznice je 1 KM.