Komentari (86)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta će im toliko hrane, pola od toga, možda i više, će se baciti... Problem je u sistemu koji nema adekvatna rješenja za ovakve i slične slučajeve!
A pogledajte joj mamu na Fb Esmeralda Ernad Huskić... Na žalost mama i nana koriste dijete za svoje luksuzne navike...
Slaba je ta pomoć. I sam sam bio žrtva primanja raznih poklona, pa evo me danas bijeda. Gdje su sad pokloni? Nažderao se slatkiša, počeo povračati, dobio ospice i operisani mi krajnici i imam stalno alergiju. Sve od viška hrane. Fazon je podržati nešto stabilnije, eto ta kuća nekretnina i nekako, ali ako se ne budu režije, poljoprivreda, energija rješili, kratko je to uživanje. Bitni su uzroci! Okolina! Matematika!
https://www.facebook.com/pomozi.ba/
@MartinTheKing Evo nazalost istine. :(
zar fotografije majke i "nane"(sa casom pica u kafani) nisu obmana, zar nije prije 2 godine napunila kucu sa svim i svacim?
Neznam sta bi reko, a da bog nemjeri poentu smisla.... Ali eto nekako odrastao sam takodjer sam sa staricom, pa znam sta je tuga, jad, patnja i bol i nikakva slika o perspektivi... Pa mogu sta prozborit.. A to je da sve prolazi i nestaje,,, ima nesto romanticno u boli i jadu, kao da si u krilu allaha a on te miluje i govori, ovo ti je karta za djenet,,,,, izdrzi i izdrzi,,, allah te nagradio djenetom
ovo je dokaz da jos ima dobrih ljudi. Respekt
Istina, laž je, koriste djevojčicu. Žalosnoooo... Tetkino maslo, hoće tetka sad kuću da naprave preko leđa jadnog djeteta. Kod nane je renoviran komplet prvi sprat.
Provjereno PREVARA.
Kako sam ja shvatio ovo je prevara, al eto treba glumiti humanost.. 👍
Svaka pohvala ali ovo nije način na koji je trebalo uraditi, ne koristi im tona brašna. Jer to ne mogu iskoristiti i pokvarit će se. Odjeća je možda i velika ili premala. Samo račun i novac. Skontat će one već šta im treba.
Prevara...
Nana do jucer prodavala artane i akinetone ko je iz gracanice zna o cemu pricam tacno na lamelama a curica nije kriva poznajem ih jako dobro i mamu joj znam rakavu teska........
PREVARA!!!!!
Sramno! Pa kako su mjestani od POSLA CARSIJE mogli gledati GLADNU djevojcicu i njenu nenu da prezivljavaju sa 100KM GODISNJE!
ellhamdulillah
Pitanje za SDP i njihovog Nacelnika Gracenice ,kako je moguce da Nacelnik vozi Auto od 67 hiljada ima platu 5 hiljada, i ljudi oko njega iz SDPa uzivaju u bogastvu a gradjani i djeca gladuju ,jeli to Socijalna Pravda i politika SDPa ?????