Ne propusti odličnu priliku
0

FOTO / Ostvari pravo na stipendiju i studiraj na Američkom koledžu

Sponzorirani članak
Studenti koriste najsavremeniju elektroničku opremu
Studenti koriste najsavremeniju elektroničku opremu
Upisi u zimski kvartal za tekuću, kao i upisi u sljedeću 2012./2013. akademsku godinu na Američki koledž za menadžment i tehnologiju su u toku. Osim toga, otvoren je i konkurs za dodjelu stipendija, tačnije financijske podrške, u ukupnom iznosu od 350,000 eura. Ne propustite ovu odličnu priliku. Prijavite se odmah! Ostvarite pravo na stipendiju i studirajte na jedinom američkom koledžu u regiji, u Dubrovniku ili u Zagrebu. Moguć je prelazak s drugih srodnih fakulteta.

Posjetite nas u Sarajevu u hotelu Evrope, u ponedjeljak 21. novembra, gdje ćete tokom kratkih prezentacija, koje će se održavati svaki sat od 10:00 do 18:00 sati, imati priliku saznati sve o upisima, mogućnosti stipendiranja kao i o procesu prelaska.

Podsjetimo, Američki koledž za menadžment i tehnologiju (RIT/ACMT), osnovan je 1997. godine kao prva privatna institucija visokoškolskog obrazovanja u Hrvatskoj. S više od 450 trenutno upisanih studenata, RIT/ACMT jedini je američki koledž u regiji, te jedina obrazovna institucija u Hrvatskoj koja studentima osigurava dvije akreditirane diplome, američku koju dodjeljuje prestižno američko sveučilište Rochester institut za tehnologiju (RIT) te hrvatsku koju dodjeljuje Američki koledž za menadžment i tehnologiju (ACMT).

Nastavni program koledža usklađen je s programom matičnog sveučilišta "Rochester Institute of Technology", jednog od vodećih sveučilišta u SAD-u. Studiji su dostupni na dvije lokacije u Dubrovniku i u Zagrebu. Koledž nudi stručne preddiplomske programe: Menadžment u turizmu, hotelijerstvu i uslužnom sektoru, Međunarodno poslovanje, Informacijske tehnologije te magistarski program Service Leadership and Innovation.

Na RIT/ACMT- u studente potičemo na kritičko razmišljanje i debatiranje
Na RIT/ACMT- u studente potičemo na kritičko razmišljanje i debatiranje
Što vas očekuje na RIT/ACMT-u? Savremeni akademski program, predavanja na engleskom jeziku, rad u malim grupama, individualiziran pristup svakom pojedinom studentu, predavači s bogatim međunarodnim iskustvom, natprosječno visok postotak zapošljavanja po završetku studija, učionice opremljene najsavremenijom opremom, stručna praksa neophodna za uspjeh u karijeri, te uspješna poslovna karijera uz hrvatsku i američku diplomu.

Kako se prijaviti za financijsku podršku? Proces prijave za financijsku potporu vrlo je jednostavan. Sve što trebaš učiniti je; ispuniti prijavnicu za upis koja je dostupna na www.acmt.hr/application, dostaviti svjedodžbe iz srednje škole, napisati motivacijski esej na temu zašto želiš studirati na RIT/ACMT-u, obaviti kratak intervju te dostaviti informacije o prihodima obadva roditelja/staratelja. Prijave za financijsku potporu trebaju biti dostavljene najkasnije do 15. februara, putem pošte ili u elektronskom formatu.

Upisi u zimski kvartal su u toku. RIT/ACMT jedinstven je po tom što se studenti u akademsku godinu mogu upisati u jesenski, zimski i proljetni kvartal. Ovako fleksibilan raspored omogućuje studentima da započnu studij na RIT/ACMT-u tokom cijele godine, u kvartalu koji im najviše odgovara. On-line prijave za zimski kvartal otvorene su do 25, novembra putem web stranice RIT/ACMT-a: www.acmt.hr.