{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Ostavimo BiH boljom nego smo je naslijedili

F
20.9.2008. u 14:46
0
4
Ostavimo BiH boljom nego smo je naslijedili
0
Ostavimo BiH boljom nego smo je naslijedili
'Naša stranka' od svojih članova traži lično angažovanje, odgovornost i visoki moral, rekao je Dino Mustafić, šef izbornog štaba Stranke, na skupu, koji je sinoć održan u sali konjičkog Doma kulture.
Na skupu su govorili Enver Kazaz i Fadil Šero iz rukovodstva Naše stranke, a predstavile su se i nosilac liste za Općinsko vijeće Munevera Hadžović, te kandidat Mirjana Guska.

"Hercegovina je najzapuštenije područje BiH, u svakom pogledu, uvjerili smo se proteklih dana, boraveći na tribinama Stranke", rekli su gosti iz Sarajeva.

-Bolji život je moguć, ali svaki pojedinac je dužan da se pokrene i odgovorno angažuje, da glasa mozgom, a ne srcem, kako sugerišu neke stranke, rekao je Kazaz, a njihove poruke su «za ravnopravnost spolova, za dostojanstvo čovjeka, za narod svoj..." iste kao u 18. vijeku.

Zbog svoje nesposobnosti, vladajuće stranke ne govore o egzistencijalnim pitanjima čovjeka, o standardu koji je sve niži, nego o nacionalnoj ugroženosti. Ostavimo BiH boljom nego smo je naslijedili, pozvao je Fadil Šero, generalni sekretar Naše stranke.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Strahujete li od terorističkih napada u Evropi?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: