{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Ostavimo BiH boljom nego smo je naslijedili

F
20.9.2008. u 14:46
0
4
Ostavimo BiH boljom nego smo je naslijedili
0
Ostavimo BiH boljom nego smo je naslijedili
'Naša stranka' od svojih članova traži lično angažovanje, odgovornost i visoki moral, rekao je Dino Mustafić, šef izbornog štaba Stranke, na skupu, koji je sinoć održan u sali konjičkog Doma kulture.
Na skupu su govorili Enver Kazaz i Fadil Šero iz rukovodstva Naše stranke, a predstavile su se i nosilac liste za Općinsko vijeće Munevera Hadžović, te kandidat Mirjana Guska.

"Hercegovina je najzapuštenije područje BiH, u svakom pogledu, uvjerili smo se proteklih dana, boraveći na tribinama Stranke", rekli su gosti iz Sarajeva.

-Bolji život je moguć, ali svaki pojedinac je dužan da se pokrene i odgovorno angažuje, da glasa mozgom, a ne srcem, kako sugerišu neke stranke, rekao je Kazaz, a njihove poruke su «za ravnopravnost spolova, za dostojanstvo čovjeka, za narod svoj..." iste kao u 18. vijeku.

Zbog svoje nesposobnosti, vladajuće stranke ne govore o egzistencijalnim pitanjima čovjeka, o standardu koji je sve niži, nego o nacionalnoj ugroženosti. Ostavimo BiH boljom nego smo je naslijedili, pozvao je Fadil Šero, generalni sekretar Naše stranke.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Smatrate li da Željko Komšić može osvojiti još jedan mandat u Predsjedništvu BiH?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: