Komentari (144)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zabranili da govori Osmanu Brki, jednom od osnivača stranke SDA s Alijom Izetbegovićem. Šta nam to govori? Govori da je Bakir već odavno skrenuo sa Alijinog puta ako je i kada i bio na njemu.Bakir je izabrao da bude na svom i Sebijinom putu, odnosno na putu kriminala, laži, prevare, mita, korupcije, diskriminacije, nepravde.Izabrao si loš put Bakire u namjeri da uništiš Bošnjački narod i ovu državu ali neće ti uspjeti Bakire budi siguran u to, dosta je bilo! NO PASARAN!
SDA je ubila milione gradzana i na kraju i samu sebi satkanu od brdsko planinski likova i njihovog rusenja na koncu i Bosne od Masrika do Magriba!!!
Ma to je jedino nanijelo štetu Zvizdiću, koji se prepo.
Kome su oni donijeli korist? Sve su unistili i dalje to rade...
zamisli kako vas mi dozivljavamo kad vi sami jedni za druge smatrate da jedni drugima nanosite stetu!!! najveci ste rusitelji Bosne i Hercegovine!
SDA je najveca stetocinau BiH.
Nije nanijela stetu vec je dokazala kakve ste vi stetocine,sta ste spremni da zadrzite pozicije, glupaca vas razotkrila nesvjesno....😂😂😉
a šta kaže timor numić...
Bitno je da je ona bila glavna tema danima. I niko osim nje nije imao koristi
Bistar ciko, bas kao Miljacka poslije kise!! Vazno je skontati nije bitno kad!!:)))
Hajde neka je neko nanio štetu i SDA, jer oni nama nanose štetu godinama
Zelenim će od sada himna biti Cecin hit: "Turbulentno" hahahaha
Sekina "kandidatura'' je bila provjera unutar stranačke suete, ega i ambicija. imam osjećaj da je bake uzeo veliku metlu, a to se kosi da uhljeb pravilima koja su vladala u sda. na žalost, nije to samo slučaj sda, u svim strankama je isti običaj. yebo stručnjaka ako nije rođo..
SDA ništa ne može nanijeti štetu jer je neraskidivo povezana sa Islamskom zajednicom. Svaki muslimanski vjernik je dužan glasati za SDA, kao što je nekad svaki marksista morao biti član Saveza komunista. Ako nije bio član SK, smatralo se da nije marksista. SDA je "genijalno" prekopirala taj koncept i vlada koristeći Islam. Naravno, to je beskrupulozna zloupotreba vjere SDA-ovskih bandita.
Neka i njima napokon nešto nanosi štetu. Oni je građanima nanose predugo
I sda je nanijela štetu čitavoj BiH
Dajte se dozovite .... SABERITE SE !