{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


FOTO
/
OŠ "Alija Nametak" pobjednik takmičenja u odbojci za dječake

5.3.2013. u 11:22
0
0
OŠ "Alija Nametak" pobjednik takmičenja u odbojci za dječake
0
OŠ "Alija Nametak" pobjednik takmičenja u odbojci za dječake
U sali sarajevskog FIS-a održano je finalno takmičenje u odbojci za dječake u kojem su učestvovale ekipe iz 11 osnovnih škola sa područja općine Centar. Pobjednik je ekipa škole "Alija Nametak".
Organizator ovog takmičenja, koje je počelo u februaru, je Služba za obrazovanje, kulturu i sport Općine Centar u saradnji sa Javnom ustanovom Centar za sport i rekreaciju.

U finalnim utakmicama postignuti su sljedeći rezultati: OŠ "Alija Nametak" - OŠ "Hasan Kaimija" 2:0; OŠ "Alija Nametak" - OŠ "Safvet-beg Bašagić" 2:0; OŠ "Safvet-beg Bašagić" - OŠ "Hasan Kaimija" 2:0.


Prvo mjesto su osvojili odbojkaši iz škole "Alija Nametak", drugoplasirana je ekipa OŠ "Safvet-beg Bašagić", dok je treće mjesto pripalo OŠ "Hasan Kaimija". Na kraju takmičenja pomoćnica općinskog načelnika Zakira Šero je, u ime Općine Centar, uručila medalje najuspješnijim ekipama, a školama diplome za plasman ekipa. Općina je nagradila i nastavnike tjelesnog odgoja koji su vodili najbolje ekipe: sa 100 KM za prvo mjesto, 70 KM za drugo i 50 KM za osvojeno treće mjesto.

Pobjednička ekipa Osnovne škole "Alija Nametak" predstavljat će Općinu Centar na kantonalnom takmičenju.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Strahujete li od terorističkih napada u Evropi?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: