Originalna reklama Narodnog pozorišta

F
FENA
20.11.2008. u 13:59
0
21
Originalna reklama Narodnog pozorišta
0
Originalna reklama Narodnog pozorišta Foto: Sarajevo-x.com
Pružajući mogućnost mladim inovatorima i konstruktorima iz Invento Media group, sarajevsko Narodno pozorište Sarajevo dobilo je mogućnost da se reklamira na jedinstven način.
Tako će svaki prolaznik koji se zatekne pored zgrade Narodnog pozorišta Sarajevo, u krugu od 400 metara, imati mogućnost da na svom mobilnom aparatu dobije sve informacije, o programima Drame, Opere i Baleta Narodnog pozorišta.

Radi se o "bluetooth“ marketingu, koji je maksimalno nenapadan, reklo bi se diskretan i krajnje osoben.

Ovaj patentirani proizvod kompanije Invento Media, koji već sad ovu mladu kompaniju, što se pojavljuje pod sloganom Invento Broadcast point stavlja u prvi plan proizvođača ove visokosofisticirane medijske opreme, postao je dio nove marketinške strategije JU Narodno pozorište Sarajevo.

U suradnji s direktorom Narodnog pozorišta Gradimirom Gojerom generalni direktor Invento Media group Mustafa Mehmedić i direktor marketinga Sanjin Đonlić, te programer dizajner - Branko Dursum inauguriraju potpuno novi način komunikacije s teatarskim gledateljstvom kod nas.

Uz temeljnu informaciju o teatarskim programima ovaj jedinstveni uređaj "ugrađuje“ u svaki kalendar mobilnog telefona obavijest o premijerama i drugim događanjima u Narodnom pozorištu uz određeni datum, a prikazuje i grafičke sadržine plakatnih ploha i drugih slikovnih događanja.


Komentari (21)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: