{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Općina Centar Sarajevo donirala 10.000 KM Stomatološkom fakultetu

F
12.7.2013. u 14:46
2
5
Općina Centar Sarajevo donirala 10.000 KM Stomatološkom fakultetu
2
Općina Centar Sarajevo donirala 10.000 KM Stomatološkom fakultetu
Nastavljajući dugogodišnju praksu pružanja pomoći visokoškolskim ustanovama za poboljšanje uvjeta rada i unapređivanje nastavnog procesa, Općina Centar Sarajevo je iz ovogodišnjeg budžeta izdvojila grant u iznosu od 10.000 KM Stomatološkom fakultetu u Sarajevu.
Ova donacija će poslužiti za nabavku reflektora za operacionu salu oralno-hirurških disciplina Fakulteta.

Protokol o realizaciji pomenutog granta potpisao je danas u Općini Centar dekan Stomatološkog fakulteta Sead Redžepagić kojeg je ugostila pomoćnica općinskog načelnika za obrazovanje, kulturu i sport Zakira Šero, saopćeno je iz Općine Centar.

Prilikom potpisivanja protokola dekan Redžepagić je istakao da podrška Općine Centar mnogo znači ne samo fakultetu kao obrazovnoj ustanovi, nego i svim građanima koji koriste usluge ove visokoškolske institucije.

"Ovo nije prva donacija koju smo dobili od Općine Centar, jer kada god smo se obratili načelniku Bećireviću dobili smo podršku i pomoć koja je za nas od posebnog značaja jer smo 1995. godine počeli iznova. Naša je obaveza da kroz rad Stomatološkog fakulteta prezentiramo Općinu Centar, gdje smo i smješteni. Ovom prilikom želim posebno iskazati zahvalnost načelniku Dževadu Bećireviću na dosadašnjem razumijevanju i podršci za potrebe fakulteta, kao i na ovoj donaciji koja će biti iskorištena za opremanje Klinike oralne hirurgije, što će omogućiti kvalitetnije pružanje zdravstvenih usluga stanovnicima općine Centar i Kantona Sarajevo", kazao je dekan Stomatološkog fakulteta u Sarajevu.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Strahujete li od terorističkih napada u Evropi?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: