{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Općina Centar poziva građane da popune anketu o zadovoljstvu uslugama administracije

Klix.ba
8.2.2018. u 09:47
48
46
Općina Centar poziva građane da popune anketu o zadovoljstvu uslugama administracije
48
Općina Centar poziva građane da popune anketu o zadovoljstvu uslugama administracije
Foto: Arhiv/Klix.ba
Općina Centar Sarajevo vršit će anketiranje građana o zadovoljstvu uslugama koje pruža ova Općina. Anketiranje će se vršiti od 12. do 23. februara ove godine. Anketiranje je dobrovoljno i anonimno.
"U cilju stalnog poboljšanja kvaliteta usluga koje pruža građanima, Općina Centar Sarajevo, u skladu sa normama usvojenih ISO standarda kvaliteta, redovno obavlja anketiranje korisnika njenih usluga. Na bazi detaljne analize odgovora, sugestija i prijedloga anketiranih, općinske službe će poduzeti mjere i donijeti odluke kojima će se dalje unapređivati kvaliteta usluga koje pružaju građanima", saopćeno je iz Općine Centar Sarajevo.

Anketne listiće građani mogu dobiti u zgradi Općine Centar (Mis Irbina 1) i to u šalter-sali Matičnog ureda i na Info-punktu, kao i u prostorijama svih 17 mjesnih zajednica te u centrima za zdravo starenje (Maršala Tita 12 i Muhameda Kantardžića 3).

Anketni listić moguće je direktno ispuniti ili odštampati sa općinske web stranice. Popunjene anketne listiće građani mogu odložiti u kutije koje su postavljene na pomenutim punktovima ili poslati ih redovnom poštom.

"Pozivamo građane da se u što većem broju odazovu ovoj anketi u cilju daljeg poboljšanja kvaliteta usluga općinske administracije", saopćeno je iz ove Općine.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: