Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
.Vas uspjeh je da nemate parazita kao ostali dio nase BiH vec da svi doprinosite. Cestitke od mene
...i odsustvo sebije.
pa mora u tešnju biti ovako kada su svoje lopove poslali u sarajevo u centralu SDA,
proslo je vrijeme domacinskih odnosa, 21. vijek je i ljudi ocekuju profesionalan a ne rudimentarni i prevazidjeni takozvani domacinski odnos...
ako mislite da je domaćinski onda se grdno varate jer vi niste ni vidjeli sta je domaćinski, zato bolje vam je da šutite, jer ste preglupi!!
DOMAĆINSKII ODNOS GDJE BEZ FESLIJE NECE NALAZE DA TI OCITA
Svakako skolski primjet recepta ZAJEDNO SMO JACI
Sta cerci kapa dole tako se radi svi pomazu imacemo i bolnicu za svoju fameliju i komsije . Samo nemojte zvati Sebinu i Bakira onice zatvoriti bolnicu, oni prvae prvatne klunike.
ZDRAVSTVO JE JEDNOSTAVNO RIJESITI. ZZO NE TREBA ZDRAVSTVENIM USTANOVAMA DAVAT PARE DOK PACIJENT NE POTPISE DA JE ZADOVOLJAN USLUGOM. NIJE BITNO JE LI USTANOVA JAVNA ILI PRIVATNA NOVAC TREBA OSTAT NA PODRACUNIMA GRADJANA JER ONI UPLACUJU SEBI, TO JE NJIHOV NOVAC OD NJIHOVIH PLATA I NEMA IM GA NIKO PRAVO UZET !
Opcinama treba dati autonomije..da same sobom upravljaju.. zasto im mora sarajevo upravljati?
Moze li neko samo jedan razlog navesti..zasto pare moraju otici u sarajevo pa da oni iz sarajeva rasporedjuju ko ce koliko dobiti?
@<!-- Uopste nije istina. Opcine imaju svoje izvore finansiranja, a to nema veze sa Sarajevom.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)