{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Omladinske političke organizacije u BiH: Zajedno i odlučno za evropsku budućnost BiH

F
5.12.2007. u 21:25
0
0
Omladinske političke organizacije u BiH: Zajedno i odlučno za evropsku budućnost BiH
0
Omladinske političke organizacije u BiH: Zajedno i odlučno za evropsku budućnost BiH
"Bosna i Hercegovina je jučer ušla u novu fazu svoga postojanja. Parafiranjem Sporazuma o stabilizaciji i pridruživanju obavezujemo se na brži i odgovorniji pristup i put u izgradnji modeme i evropske BiH. Svijesni smo da će to biti dug i težak put, ali smo također svijesni, da on nema alternativu.
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
Stoga, mi, predstavnici omladinskih političkih organizacija iz BiH (SDA, HDZ BiH, HDZ 1990., SNSD, SDP, PDP, SBiH i SDS) izražavamo puno zadovoljstvo pomenutim činom, ali iskazujemo i svoju punu opredjeljenost i spremnost da sve svoje potencijale u narednom periodu usmjerimo na postizanje evropskih standarda i vrijednosti", kaže se u zajedničkoj izjavi sa Koordinacije omladinskih političkih organizacija u BiH.

"Također, spremni smo na punu saradnju i kompromise u pravcu izgradnje boljeg društva i kvalitetnijeg života za sve građane u BiH. Vrijeme koje je pred nama će tražiti odgovorne, odlučne i sposobne, a sigurni smo da naša generacija ima taj potencijal i da će uspjeti odgovoriti svim zahtjevima koji se pred njom nađu", kaže se u zajedničkoj izjavi sa Koordinacije omladinskih političkih organizacija.

Koordinaciju omladinskih političkih organizacija u BiH pokrenuo je zamjenik ministra civilnih poslova BiH Senad Šepić, s ciljem da mladi političari s prostora cijele BiH diskutiraju i usaglašavaju stavove, te pokreću rješavanje zajedničkih pitanja za bolju budućnost BiH.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: