Posebno iznenađenje
533

Omladinci iz Kladnja poklonili glavnom imamu odlazak na umru, efendija ostao bez riječi

L. K.
Grupa mladih ljudi u Kladnju odlučila je obradovati glavnog imama Asima efendiju Esmića poklonivši mu odlazak na umru, u znak zahvalnosti za dugogodišnju podršku i druženja.

Esmić je lijepu priču objavio na svom Facebook profilu, opisavši kako su gu mladi koji inače dolaze na halke pozvali na druženje te mu zatim na poseban način predstavili poklon.

"Ničim nisam mogao naslutiti kakvo su mi iznenađenje priredili. Najljepši su momenti kada čovjek ostane bez riječi zbog ljepote, iskrenosti, poštovanja i dokazane ljubavi. Kad svaka lijepa riječ bude zamijenjena suzama radosnicama i iskrenim zagrljajem. Kad čovjek misli da sanja.. Večeras sam posebno sretan zbog iznenađenja koje su mi priredili mladi ljudi, moja omladina i moje kolege, kao znak zahvalnosti za hajr koji kontinuirano činimo proteklih godina", napisao je Esmić postavivši nekoliko fotografija s druženja.

[FBPOST]https://www.facebook.com/asim.esmic/posts/10161226125678765[/FBPOST]

"Sretan sam i ponosan na moju omladinu i moje kolege, zahvalan sam što s njima dijelim ovo vrijeme i da zajedno naš Kladanj činimo boljim mjestom za generacije koje će ovdje živjeti", naveo je u zaključku.

Mladi su nakon prezentovanja posebnog poklona nastavili druženje sa efendijom Esmićem te su mu poželjeli sreću na velikom putovanju.