|

Omerbegović i Mutapčić o sigurnosnoj situaciji u TK

Omerbegović i Mutapčić o sigurnosnoj situaciji u TK
0
F
FENA
25.11.2009. u 11:07
0
komentara
0

dijeljenja
Omerbegović i Mutapčić o sigurnosnoj situaciji u TK
Policijski komesar Nedim Mutapčić i ministar unutarnjih poslova Tuzlanskog kantona Sead Omerbegović u Banovićima su održali radni sastanak proširenog kolegija na kojem je bilo riječi o ciljevima i politici MUP-a TK u narednoj godini, te o aktivnostima Uprave policije u povodu predstojećih blagdana.
Također, razmatrana je i informacija o stanju sigurnosti na području TK.

Govoreći o sigurnosnoj situaciji u proteklih deset mjeseci ove godine, komesar Mutapčić istaknuo je evidentno smanjenje kaznenih djela u odnosu na isto razdoblje prošle godine, naročito u oblasti maloljetničke delinkvencije, krvnih delikata, teških krađa i otuđenja putničkih motornih vozila.

Također, prezentirao je buduće smjernice operativnog djelovanja policije, s posebnim naglaskom na prevenciju i suzbijanje svih oblika kriminalnih aktivnosti.
"MUP TK će i tokom naredne godine nastaviti s kadrovskim jačanjem policije, kao i poboljšanjem materijalno-tehničke opremljenosti i edukacije, a u planu je i donošenje novog zakona o unutarnjim poslovima Tuzlanske županije," istaknuo je ministar Omerbegović.

Nakon sastanka, komesar i ministar boravili su u radnom posjetu Policijskoj stanici Banovići i Odjelu administracije - CIPS, tijekom koje je izraženo zadovoljstvo stanjem sigurnosti na području ove općine, a razmatrane su i mogućnosti za poboljšanje uvjeta rada Odjela za administraciju, naročito u pogledu sigurnosti podataka.
Prijavi grešku


Komentari (0)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...

Trenutno nema komentara na ovaj članak.