{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Olimpija na međunarodnom sajmu Aqua u Sarajevu

S
16.3.2005. u 18:32
0
0
Olimpija na međunarodnom sajmu Aqua u Sarajevu
0
Olimpija na međunarodnom sajmu Aqua u Sarajevu
Nakon što je na 23. sajmu voda “Thermalies Aqua Expo 2005” u Parizu po prvi put predstavljena voda iz Bosne i Hercegovine – Olimpija, ova prirodna izvorska voda će biti zvanično predstavljena i na međunarodnom sajmu Aqua u Sarajevu.
Coca-Cola HBC B-H će na sajmu Aqua koji se održava u Sarajevu od 16-19.03.2005. godine u auli Željezničke stanice po prvi put na ovaj način predstaviti jedan od svojih proizvoda potrošačima u Bosni i Hercegovini. U tu svrhu Coca-Cola HBC B-H je zakupila prostor veličine preko 100m2 na kojem će se nalaziti štand Olimpije kao i promotivni Olimpija šator u kom će se nalaziti dovoljne količine ove prirodne izvorske vode za sve posjetioce sajma.

Na pitanje zbog čega se Coca-Cola HBC B-H odlučila na učešće na Sajmu odgovorila nam je Maida Baščaušević, Direktor za odnose sa javnošću Coca-Cole: Osnovna ideja i razlog za učešće Olimpije na sajmu Aqua je to što smo smatrali da je ovo izvrsna prilika da našim potrošačima približimo Olimpiju kao domaći proizvod, da im u neposrednom kontaktu pružimo znanje o vodama koje posjedujemo, objasnimo šta to Olimpiju čini posebnom, ali i da čujemo njihovo mišljenje o Olimpiji i flaširanim pitkim vodama u BiH općenito. U tu svrhu tokom Sajma planiramo provesti anketu među posjetiocima.

Pored navedenog, Coca-Cola HBC B-H je obezbjedila posebnu zabavu za posjetitelje Sajma. U četvrtak, 17.marta, u periodu od 13:00-15:00 sati na štandu Olimpije boravit će košarkaši KK Bosna Kenan Bajramović i Danko Delibašić koji će prisutnim posjetiocima dijeliti Olimpiju i naravno, prigodne Olimpija darove.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: