Front građanima RS-a
0

'Ogradite se od nacionalističkog divljanja premijera'

Sarajevo-x.com
Udruženje građana Front oglasilo se saopštenjem za javnost u kojem poziva građanime Republike Srpske "da se ograde od nacionalističkog i kriminalnog divljanja premijera tog entiteta".

"Udruženje građana Front poziva građane Republike Srpske i organizacije civilnog društva u tom entitetu da se javno ograde od nacionalističkih i kriminalnih postupaka premijera Milorada Dodika, posebno izraženih u zadnjem periodu", stoji u saopštenju.

"Konstantna pljačka državne imovine, ponižavanje Bošnjaka, Hrvata i Srba koji ne baštine njegov kriminal i bezvlašće i najgori način obračunavanja sa neistomišljenicima, dovoljan su razlog da građani RS-a, kao i nevladin sektor, javno dignu svoj glas i daju ovom kabadahiji doznanja da je krajnje vrijeme da napusti funkciju i skine omču oko vrata srpskom narodu u BiH", piše u nastavku.

"Svaka daljnja podrška Miloradu Dodiku, koji umjesto vršenja funkcije premijera entiteta ponajviše vrši funkciju vođe organizirane kriminalne grupe - pomoć je guranju građana Republike Srpske i Bosne i Hercegovine u duboki ponor iz koje će biti teško naći izlaz", poručuju iz "Fronta".