{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


OESS počeo s drugom rundom procjene provedbe kriterija o nazivima škola

F
22.2.2007. u 12:54
0
0
OESS počeo s drugom rundom procjene provedbe kriterija o nazivima škola
0
OESS počeo s drugom rundom procjene provedbe kriterija o nazivima škola
Trebinje
Koordinacijski odbor za provedbu Privremenog sporazuma o zadovoljavanju posebnih potreba i prava djece povratnika započet će drugu rundu procjene provedbe kriterija o nazivima škola i simbola u osnovnim i srednjim školama, priopćeno je iz OESS-ova Ureda za odnose s javnošću.
Tim povodom Koordinacijski odbor će 22. februara posjetiti škole u Grudama, Čapljini i Neumu, a 23. februara posjetit će škole u Trebinju, Ljubinju i Mostaru.

Posjeti su dio aktivnosti tog odbora započetih u martu prošle godine poslije kojih je objavljeno izvještaju u kojemu se preporučuju intenzivnije aktivnosti s ciljem provedbe tog dokumenta.

Iz OESS-a podsjećaju da je posebno povjerenstvo napravilo set kriterija o nazivima škola i simbolima predviđajući da će kriteriji biti provedeni tokom 2004/2005. godine.

U međuvremenu neka ministarstva obrazovanja su izdala upute ili podzakonske akte o kriterijima za nazive škola i simbola, a drugi nisu poduzeli nikakve važnije korake kako bi primijenili taj dokument, stoji u saopćenju.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Smatrate li da Željko Komšić može osvojiti još jedan mandat u Predsjedništvu BiH?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: