Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako bog da i ova pandemija da prodje, kolko mi je zao ovih sto su obolili toliko mi zao i ove dijece i omladine. Strpite se jos samo malo abd.
Svaka ti cast Bgm dabogda svi tako razmisljali ko ti,da budemo pozitivni
Zivotinje nek vam je proljece uzdravlje, mi ljudi cemo ga u kucama prozivjeti , a kada stavis ruku na srce nismo bolje ni zasluzili kakave smo stetocine!
@Kattana nije zabranjeno izaci iz kuce u prirodu,prosetati..
i staro i mlado,svi,svi,svi,u cirkus Kolorado
Virus umire na plus 38 i vise,ovaj,moguce...
Bit ce lijepo gledati kroz prozor
.ebaji ga sad.....
Plakao bih.Bolje da pada kisa dok ovo prodje.Vece je iskusenje sad ne izaci iz kuce kad bude sijalo sunce.
Koji ce nam k....
@Padovrabac 🤣 pa da ne gledamo stalno u klix, eto šta će nam.
odma bajk i pravac aleja-vrelo bosne
@Bossbos nista zdravije i bolje od bicikla, nekad sam po cijeli dan provodio na biciklu, sad nemam biciklo jbg..
Čitam članak - ne mogu da vjerujem - muk! Niste pomenuli "koronu" nijednom
DAJ BOZE DA TOPLIJE VRIJEME POMOGNE DA SE PANDEMIJA SMANJI, ALI I DALJE SE MORAMO CUVATI I POSTOVATI PRAVILA DOK SE NE RAZRIJESI SVE. LP
Jedva cekam da izvedem djecu na balkon sat vremena, pa u kucu, pa opet na balkon, pa u kucu, ima da se zarumene i izmore i onda slatko zaspu