|

Održano prvo radijsko vjenčanje u BiH

Održano prvo radijsko vjenčanje u BiH
0
F
FENA
29.11.2008. u 14:29
4
komentara
0

dijeljenja
Održano prvo radijsko vjenčanje u BiH
Radio "Kameleon" organizirao je u subotu u Sarajevu prvo radijsko vjenčanje a na njemu su sudbonosno "da" izgovorili slušateljica emisije "Udri muški" Lejla Karamehmedović iz Tuzle (poznata pod šifrom Kalimero) i tonski realizator Vedran Rodić.
Supružnici su se upoznali na jednom od sastanaka virtualne "Stranke kokuza", čiji je predsjednik Almir Čehajić Batko, voditelj popularne radioemisije "Udri muški".

"Kumovi na vjenčanju bili su Batko i njegova supruga. Ceremonija je završena i matičari su otišli, a sad je, nakon tradicionalne torte, na redu zabava do ranih jutarnjih sati", izjavila je za Fenu ispred tima Radija "Kameleon" Amila Saleš.

Radio Kameleon je do sada organizirao tri neformalna vjenčanja koja su trajala 24 sata, ali je današnja ceremonija prava i kruna je jedne neobične i istinite ljubavne priče.

Emisija "Udri muški“ svakodnevna je "antiters revolucija" i sasvim prijateljska priča svih naroda i narodnosti BiH. Osim što je ujedinila mnoštvo građana i građanki, ujedinila je i dvoje mladih ljudi koji su odlučili da svoju priču o radijskoj ljubavi podijele sa svima te se ceremonija vjenčanja emitirala na talasima Radija "Kameleon".

Radijsko vjenčanje, osim "Kameleona", organizirali su City Sarajevo i studio za vjenčanje "New Age".
Prijavi grešku


Komentari (4)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...