{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Održana sjednica Općinskog vijeća Vogošća

F
26.4.2012. u 16:29
0
0
Održana sjednica Općinskog vijeća Vogošća
0
Održana sjednica Općinskog vijeća Vogošća
Na današnjoj sjednici Općinskog vijeća Vogošća vijećnici su većinom glasova usvojili Izvještaj o zimskom održavanju puteva u sezoni 2011./2012. na području ove općine.
Jednoglasno su usvojeni i Izvještaj o radu i finansijski izvještaj boračkih udruženja koja se finansiraju iz Budžeta Općine Vogošća za 2011., te Izvještaj o statusnim pitanjima porodica šehida i poginulih boraca, ratnih vojnih invalida i demobilisanih boraca za 2011., za koje je Općina Vogošća izdvojila sredstva u iznosu od 215.990 KM.

Usvojen je i Izvještaj o radu i finansijski izvještaj sportskih udruženja koja se finansiraju iz Budžeta Općine Vogošća za 2011.

Također je usvojen Izvještaj o korištenju javnih površina sa stepenom naplate za 2011. (stepen naplate iznosi 100%).

Vijećnici su usvojili i okvirni Plan i program manifestacije “Vogošćanski dani 2012.” dani privrede, kulture i sporta, koja će trajati od 15. do 24. juna.

Vijećnici su primil k znanju Informaciju o radu Općinskog načelnika, Jedinstvenog općinskog organa uprave i ostalih općinskih službi Općine Vogošća za prva tri mjeseca tekuće godine, kao i Informaciju o ostvarenim prihodima i izvršenim rashodima Budžeta Općine Vogošća za period od 01. januara do 31. marta 2012., saopćeno je iz kabineta načelnika Općine Vogošća.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Smatrate li da Željko Komšić može osvojiti još jedan mandat u Predsjedništvu BiH?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: