{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Održana glavna skupština HKD-a Napredak

F
29.5.2011. u 11:37
0
2
Održana glavna skupština HKD-a Napredak
0
Održana glavna skupština HKD-a Napredak
Jučer je u Fojnici održana jubilarna 60. glavna skupština Hrvatskog kulturnog društva (HKD) Napredak, koja je imala izvještajni, ali i izborni karakter budući da je izabrano nekoliko novih članova upravnih tijela.
U Središnju upravu zastupnici su izabrali prof. dr. Hrvoja Miloševića, Ivanu Barišić i Tomislava Martinovića. Novi su članovi Nadzornog odbora Dragan Bučanin i Venka Zorić, a članovi Stegovnog suda Franjo Markota i Dragan Baškarad.

Zastupnici su jednoglasno usvojili sva izvješća o radu za 2010. godinu kako Središnjice, tako i podružnica i svih udruga koje djeluju u Napretku sa zaključkom kako je rad Napretka u 2010. godini bio na razini svih ostalih godina.

Više nego zanimljiva i značajna bila je rasprava na temu ovogodišnje skupštine - Uloga Napretka u društvu. Zastupnici su govorili o ukupnom značaju Napretka za hrvatski narod i društvo u cjelini, ali i o onome što Napredak treba biti sutra.

Kao plod te rasprave, Skupština je usvojila zaključke koji su obavezujući za cijeli Napredak i koje trebaju realizirati Središnja upravu, ali i sve podružnice.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Smatrate li da Željko Komšić može osvojiti još jedan mandat u Predsjedništvu BiH?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: