{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Održana 16. hitna sjednica Predsjedništva BiH

S
20.5.2008. u 14:00
0
0
Održana 16. hitna sjednica Predsjedništva BiH
0
Održana 16. hitna sjednica Predsjedništva BiH
Danas je održana 16. hitna sjednica Predsjedništva BiH, na kojoj je donesena Odluka o prihvatanju Sporazuma o razmjeni tajnih podataka između Vijeća ministara Bosne i Hercegovine i Vlade Republike Slovačke. Predsjedništvo BiH je ovlastilo ministra sigurnosti Bosne i Hercegovine Tarika Sadovića da potpiše ovaj Sporazum.
Predsjedništvo BiH je donijelo Odluku o prihvatanju Protokola između Ministarstva sigurnosti Bosne i Hercegovine – Granične policije i Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Hrvatske – Ravnateljstva policije o upućivanju službenika za vezu.
Predsjedništvo BiH je donijelo Odluku o prihvatanju Protokola između Ministarstva sigurnosti Bosne i Hercegovine – Granične policije i Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Hrvatske – Ravnateljstva policije o osnivanju zajedničkih radnih grupa za suzbijanje kriminaliteta.

Predsjedništvo BiH je donijelo Odluku o prihvatanju Protokola između Ministarstva sigurnosti Bosne i Hercegovine – Granične policije i Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Hrvatske – Ravnateljstva policije o provođenju mješovitih patrola uz zajedničku državnu granicu.

Predsjedništvo BiH je donijelo Odluku o prihvatanju Protokola između Ministarstva sigurnosti Bosne i Hercegovine – Granične policije i Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Hrvatske – Ravnateljstva policije o službenom tranzitu preko državnog područja druge ugovorne stranke u cilju postupanja na vlastitom državnom području.
Predsjedništvo BiH je ovlastilo direktora Granične policije Bosne i Hercegovine Vinka Dumančića da potpiše ova četiri Protokola.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Da li je opravdan zahtjev za povećanje akciza na gorivo kako bi se ubrzala izgradnja autoputa?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: