{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Održana 16. hitna sjednica Predsjedništva BiH

S
20.5.2008. u 14:00
0
0
Održana 16. hitna sjednica Predsjedništva BiH
0
Održana 16. hitna sjednica Predsjedništva BiH
Danas je održana 16. hitna sjednica Predsjedništva BiH, na kojoj je donesena Odluka o prihvatanju Sporazuma o razmjeni tajnih podataka između Vijeća ministara Bosne i Hercegovine i Vlade Republike Slovačke. Predsjedništvo BiH je ovlastilo ministra sigurnosti Bosne i Hercegovine Tarika Sadovića da potpiše ovaj Sporazum.
Predsjedništvo BiH je donijelo Odluku o prihvatanju Protokola između Ministarstva sigurnosti Bosne i Hercegovine – Granične policije i Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Hrvatske – Ravnateljstva policije o upućivanju službenika za vezu.
Predsjedništvo BiH je donijelo Odluku o prihvatanju Protokola između Ministarstva sigurnosti Bosne i Hercegovine – Granične policije i Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Hrvatske – Ravnateljstva policije o osnivanju zajedničkih radnih grupa za suzbijanje kriminaliteta.

Predsjedništvo BiH je donijelo Odluku o prihvatanju Protokola između Ministarstva sigurnosti Bosne i Hercegovine – Granične policije i Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Hrvatske – Ravnateljstva policije o provođenju mješovitih patrola uz zajedničku državnu granicu.

Predsjedništvo BiH je donijelo Odluku o prihvatanju Protokola između Ministarstva sigurnosti Bosne i Hercegovine – Granične policije i Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Hrvatske – Ravnateljstva policije o službenom tranzitu preko državnog područja druge ugovorne stranke u cilju postupanja na vlastitom državnom području.
Predsjedništvo BiH je ovlastilo direktora Granične policije Bosne i Hercegovine Vinka Dumančića da potpiše ova četiri Protokola.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: