{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Održan sastanak Krišto, Mičić, Kebo i Branković

F
FENA
13.1.2009. u 16:44
0
0
Održan sastanak Krišto, Mičić, Kebo i Branković
0
Održan sastanak Krišto, Mičić, Kebo i Branković
U okviru redovitih konzultativnih sastanaka predsjednice Federacije BiH Borjane Krišto s dopredsjednicima FBiH Spomenkom Mičić i i Mirsadom Kebom održan je danas sastanak s premijerom FBiH Nedžadom Brankovićem na kojem je razgovarano o radu Vlade FBiH u 2008. godini, stupnju realiziranja planiranih aktivnosti te planovima i reformskim projektima u tekućoj proračunskoj godini.
Sudionici sastanka su se osvrnuli i na dopis premijera i izrazili zabrinutost načinom na koji pojedine skupine izražavaju svoje nezadovoljstvo, te se očekuje da istražni organi temeljito ispitaju i analiziraju ovaj događaj s aspekta stupnja sigurnosti osoba i njihove imovine. U tom kontekstu je zatraženo od Federalnog ministarstva unutarnjih poslova da sačini cjelovitu informaciju o ovom događaju i sigurnosnoj situaciji u FBiH.

Na kraju razgovora iskazano je zajedničko opredjeljenje za nastavak i jačanje suradnje izvršne i zakonodavne vlasti FBiH s ciljem stvaranja pretpostavki za bolji, kvalitetniji i efikasniji rad Vlade u narednom periodu i provedbe reformi u oblastima javne uprave, braniteljskom, socijalnom i gospodarskom sektoru, saopćeno je iz ureda predsjednice FBiH.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: