{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Odluka o ratifikaciji sporazuma sa EBRD-om

S
11.5.2010. u 16:55
0
0
Odluka o ratifikaciji sporazuma sa EBRD-om
0
Odluka o ratifikaciji sporazuma sa EBRD-om
Predsjedništvo BiH donijelo je danas Odluku o ratifikaciji Sporazuma o zajmu BiH i Evropske banke za obnovu i razvoj (EBRD) - Projekat "Mahovljanska petlja", za šta su obezbijeđena kreditna sredstva od 11,5 miliona eura.
Na sjednici je donesena Odluka o prihvatanju Protokola BiH i Malte o implementaciji Sporazuma Evropske zajednice i BiH o readmisiji lica koja borave bez dozvole, saopšteno je iz Predsjedništva BiH.

Donesena je Odluka o prihvatanju dvogodišnjeg Sporazuma o saradnji BiH i Regionalne kancelarije Svjetske zdravstvene organizacije za Evropu i Odluka o prihvatanju amandmana na Sporazum o doprinosu Švajcarske i BiH - Projekat vodosnabdijevanja Prijedora.

Članovi Predsjedništva BiH donijeli su Odluku o ratifikaciji Sporazuma o zajmu BiH i Međunarodnog fonda za poljoprivredni razvoj.

Na sjednici je donesena i Odluka o ratifikaciji Sporazuma o finansiranju i projektu bankrske grupacije KfW i BiH, Federacije BiH i Opštine Bihać - Prikupljanje i tretman otpadnih voda - Bihać, navodi se u saopštenju.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Smatrate li da Željko Komšić može osvojiti još jedan mandat u Predsjedništvu BiH?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: