BiH
0

Odlikašima gratis ruksak iz urbane limitirane serije Sport Life

Lanac sportske opreme Sport Life, cijeni i nagrađuje odličan uspjeh učenika srednjih i osnovnih škola u Bosni i Hercegovini.
Stoga kao i ranije, Sport Life i za predstojeću 2013/ 2014. školsku godinu realizira akciju podrške nastavku postizanja obrazovnih uspjeha darivanjem ruksaka, ali i participiranja u porodičnim troškovima opremanja đaka za školu.

Radi se o akciji "Be cool and go back to school” u sklopu koje će Sport Life, kao podršku najboljim osnovcima darivati ruksak iz urbane limitirane serije.

Akcija će počev od danas, 23. 08. 2013. do 23. 09. 2013. godine trajati u svim trgovinama Sport Lifea u BiH.

"Prvih stotinu učenika, po školskom uspjehu odlikaša, koji u navedenom periodu dođu u neku od naših trgovina i kupe proizvod u bilo kojoj vrijednosti nagrađujemo ruksakom na poklon. Sport Life neprestano prati trendove, te smo se i ove godine potrudili obezbijediti posebno dizajnirane ruksake iz samo Sport Life limitirane serije urbanih modela i dizajna ruksaka", naglasila je PR manager Sport Lifea Jasmina Hadžikarić.

Prema njenim riječima, osim ruksaka, svi učenici dobiće i gratis raspored časova.

“S obzirom na to da se radi o limitiranoj seriji, broj ruksaka je ograničen, tako da samo stotinu najbržih odlikaša istovremeno su i najsretniji u ovoj našoj akciji", naglasila je Hadžikarić.

Pojasnila je kako je za učešće u ovoj akciji prodavcu u nekoj od Sport Life trgovina potrebno donijeti na pokaz đačku knjižicu učenika odlikaša, što može učiniti bilo koji član domaćinstva.

Prema riječima Hadžikarić, Sport Life različite akcije participiranja u podmirenju troškova domaćinstava u BiH provodi kontinuirano.

"Ova akcija se pred školsku 2012/ 2013. godinu pokazala izuzetno uspješnom, o čemu svjedoči i nakon okončanja akcije, veliki broj zahtjeva učenika i njihovih članova domaćinstva koji su posjećivali naše prodavnice sa zahtjevom da ukoliko nije moguće na poklon, onda da barem kupe ruksak. Stoga smo pred ovogodišnju nastupajuću školsku godinu odlučili većem broju zainteresiranih izići u susret. Naime, nakon što prvih stotinu odlikaša darujemo ruksacima, svi ostali zainteresirani bez obzira na uspjeh u školi dobiće uz pokaz računa sa minimalno 120 KM potrošenih u jednoj od Sport Life trgovina, također gratis ruksak iz ove limitirane serije. Značajno je podsjetiti da raspolažemo sa manjom količinom ovih ruksaka”, naglasila je Hadžikarić.

"Akcija 'Gratis ruksak odlikašima' samo je jedan vid podrške Sport Lifea izgradnji educiranog bosanskohercegovačkog društva", ističu iz Sport Lifea.