{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


VIDEO
/
Odgovornost je nešto čemu se dijete uči

S
31.3.2011. u 11:03
0
1
Odgovornost je nešto čemu se dijete uči
0
Ako postavimo pitanje roditeljima šta za njih znači kada je dijete odgovorno, zasigurno ćemo dobiti različite definicije odgovornosti. Svaki roditelj ima različita očekivanja od svog djeteta, ali jedno je sigurno: da se odgovornost uči. Odgovornost nije urođena sposobnost čovjeka, već stav i vještina koja se uči i koja se može naučiti u bilo kojem razdoblju čovjekovog života.


Iako je projekat "Odličan, 5+" u potpunosti u skladu sa usvojenim akcionim planom strategije protiv maloljetničkog prijestupništva Kantona Sarajevo i Federacije BiH, aktivnost pod brojem 1.1-4 priprema afirmativnih odgojno-obrazovnih projekata u saradnji sa elektronskim medijima, inicijatori projekta već dvije godine nisu naišli na razumijevanje predstavnika općinskih, gradskih, kantonalnih i federalnih vlasti.

U prevenciji maloljetničke delinkvencije možete pomoći i vi. Saznajte kako na www.odlican5plus.ba.

Pozvani su svi pojedinci, organizacije, NVO, klubovi koji svojim aktivnostima, konceptima i idejama mogu pomoći u borbi protiv maloljetničke delikvencije, da se jave na e-mail [email protected] ili na broj telefona 033 659 808 kako bi bili predstavljeni u okviru rubrike "Primjer za 5+".

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Ima li Hrvatska pravo graditi Pelješki most?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: