Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kriv je onaj ko je odobrio gradjenje bez osiguranog novca za projekat. Ovaj tunel nece biti u funkciji iducih 20 g. ne treba vise pisati o ovome lol.
Završiće se to jarane..onaj ko je odobrio vjerovatno se i vodio onom "šta se započne i završi se"
Hahahhaa ovo kao u Americi ODGOVARAJU PRED KONGRESOM 😂😂😂😂 Ajjj beem ti zivot 😄😄
Svi ste lopovi. Cijela Bosna je lopovska zemlja i ono malo vrijednih i postenih. Nakotili ste se. Nema zgrade da u njoj ne zive bar 3 velika lopova.
Jasmin Bučo zna najbolje nek ispita Sipa kako su ukrali pare imaji svi podaci u Euro-asfaltu nek uzmu račune i nek pregledaju jednostavno.
A SPISKANI NOVCI ??? Tunel se gradi a nema PRISTUPNIH CESTA ???
Pa ko će drugi nego SDA, nisam ja potpisao ugovor, uzeli pare za cijeli tunel a tunela samo 38%
Ovaj tunel je svakako nepotreban. Vlast je planski ušla u ovaj projekat da uzme lovu a zna se ko je na vlasti i u Federaciji i u našem kantonu.
Uhapsite Fadilja. Cuj ko je kriv. Kriv je za cijene goriva, namirnice skocile. Povecao doprinose umjesto da olaksa privredi. Preko gradjana povecava plate rudara umjesti da uhljebima smanji.
Euro asfalt eto ko. Sami projektovali, sami zeznuli.
Lopovluk i korupcija je u genetskom kodu. I oni posteni kad se nadju u tom sistemu primorani su da budu isti. Fuj !
Ko je kriv Ramic i Euro asvalt jedini bili na tenderu pokrali sa SDA mafijom imo telekom dobit 60 miliona nisu znali kako ukrasti. Najmanje 20 milijona su digli Katica je u Telekomu njihov igrac sve dogovor rok bio 21.novembar 2021 da se prokopa prokopali do 5.6 kolometara dva
Kule ce to preko cigara Ligata Bukala Adzemi iz opstine i onaj uhljez Zirak sto nezna ni sta prica idiot..
Ja znam da nije do rudara sto nisu trazli 12 godina da im se uplati penzijsko i isto tako nije do zeljeznicara i radnika Grasa.Oni su svi pojavom ko djevojcica sa zigicama, a Muha ce sad umjesto 100 udjeljivati 140 km za za strujni racun.
ma ja 'razmatrali', jest jest 'pa polemisali', aha aha pa onda lopovi traze lopova medju sobom aha aha, pa koga li ce jadnog -vjerovatno jadnog istaci kao lopova, pa ce to onda vamo tamo, zasuskati odsuskati, i na kraju nema para, nema djela, niko uhvacen svi-dobri i sve se svelo na prazne polemike i dilemike ojhaa sjeni na narod i ojha daj narode jos a mi cemo dilemo-polemisati.
cuj ispitani i to je sve
pozovi Samira Osmanagica, nek i ovaj tunel proda turistima.
E jeste i hvalili kako se brzo gradi i evo ćuna...