Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To Suljke samo ih deri ! Sada su se sjetili šehidske djece, pošto im je gusto .
@Ramayana Pa vjerovatno da nije poštovala islamske principe u braku, pa je morao malo prevaspitati. :)
Kako to da niti jedno šehidsko dijete da postane direktor u nekoj javnoj firmi, a Selim Babić direktno sa biroa da sjedne na direktorsku poziciju u Rad-u , a samo zato što mu jebio rođak jedan pripadnik skupine Mladi muslimani. Toliko o brizi SDA o šehidskoj djeci.
a jeste jeste Suljaga ovaj Salkica ko prdez izadze niotkud...
Da znaju sta je halal i da se drze pravog puta ovo iz SDA su za ovih 20 godina mogli zaposliti dvije generacije sehidske djece, ali nazalost, oni to zloupotrebljavaju i krvlju onih koji su zivot dali za ovu Drzavu sada placaju svoje udobne fotelje!!! Fuj kako mi se gadite!!!.
Gade li vam se političari koji djecu poginulih čestitih booraca Armije RBiH nazivaju šehidima ? Zar mislite da su oni ginuli za vjeru ? Ne oni su ginuli za Repuliku BiH državu ravnopravnih naroda Muslimana, Srba i Hrvata i svih njenih građana.
Elektroprivredu i Telekom treba protrest zestoko kad je u pitanju zaposljavanje. Svako dijete u Sarajevu zna da je 90% zaposlenih u ove dvije firme na bazi rodjacko-partijskih veza, cast izuzecima. Imaju citave familije koje su zaposlene, a svoje su dovodili i SDA i SBIH i SDP i SBB. Sve istra gamad!
Emir je jedna ljudina koji posteno radi svoj posao... zelim mu sve najbolje i nadam se da ce on biti taj koji ce BiH uvesti u EU....
Bukva ko Bukva...Od nje se može samo vatra napravit....
Da ga neko drugi ktitikuje ko je kompetentan za to pa u redu ali ovaj Suljevic m8 se smuci svojim supljacima.Ne bi me zacudilo da jednog dana postane i Dudkov posranik
ovaj je promjenio dresova vise nego ibrahimovic. ideologiju mjenja kao carape.
a vidi Klixu stare slike i DF pozadine! Aaaahhahaha.
Znaš šta Suljagiću,odj...,neko kome policija dolazi na vrata radi toga što je izprebijo ženo nebi trebo dobit ni dva slova prostora a nekamoli ovoliki članak.