{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Od ponedjeljka proljetni raspust u RS-u

F
27.3.2009. u 15:03
0
0
Od ponedjeljka proljetni raspust u RS-u
0
Od ponedjeljka proljetni raspust u RS-u
Prema kalendaru vaspitno-obrazovnog rada u osnovnim i srednjim školama u Republici Srpskoj proljećni raspust za 113.415 osnovaca i 46.771 srednjoškolca počinje 30. marta i traje do 3. aprila 2009. godine.
Tim povodom entitetski ministar prosvjete i kulture Anton Kasipović poželio je svim učenicima, nastavnicima i vannastavnom osoblju ugodan proljetni predah.

"Želim svima da ovaj kratki predah iskoriste na najljepši način i u školu se vratite odmorni i spremni za nove školske obaveze.Ovaj raspust treba shvatiti kao šansu za odmor, ali i priliku da se ponešto nauči kako bi uspjeh na kraju godine bio što bolji“, navodi Kasipović.

On kaže da je maturantima osnovnih škola to prilika da još jednom razmisle o izboru zanimanja, a maturantima srednjih škola da razmisle o željenom studiju ili poslu za koji su se školovali.

Nastava u drugom polugodištu u školama u RS-u završava se 8. maja za maturante u srednjim školama, 22. maja za učenike devetog razreda a za sve ostale učenike 5. juna 2009. godine.

Za učenike osnovne muzičke škole nastava se završava 29. maja, za maturante srednjih umjetničkih škola 15. maja a za ostale učenike srednjih umjetničkih škola 29. maja 2009. godine.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Strahujete li od terorističkih napada u Evropi?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: