Mostar
0

Od ponedjeljka počinju s radom odjeli u novoj kliničkoj zgradi

FENA
Klinika za neurologiju, Klinika za kirurgiju, Klinika za urologiju, Klinika za očne bolesti, Odjel za otorinolaringologiju i maksilofacijalnu hirurgiju, zatim Odjel za anesteziju, reanimaciju i intenzivno liječenje, Odjel za hitni medicinski prijem, Odjel za ginekologiju i porodništvo te Odjel za plućne bolesti, od ponedjeljka, 2. februara, u cijelosti će djelovati u glavnom medicinskom objektu na Bijelom Brijegu.

Kako je priopćeno iz Kliničke bolnice Mostar, Klinika za neurologiju i Odjel za plućne bolesti su već počeli s radom u novoj zgradi bolnice.

"U saradnji s tvrtkom "Mostar bus" od 2. februara pokrenuta je nova autobusna linija na relaciji: Bišće polje-Musala, Centar II, Avenija-Rondo-Bijeli Brijeg-Cim. Molimo javnost da, u koliko je moguće većoj mjeri, koriste sredstva javnog prijevoza zbog ograničenog broja vozila koji mogu ući u krug bolnice. Sve informacije glede prijevoza mogu se dobiti na tel. 036 346 006; 036 580 210 ili 036 576 245.

Apeliramo na cjelokupnu javnost za razumijevanje i strpljenje u narednim danima, posebice u danima ovog vikenda, prilikom dolaska u glavni medicinski objekt na Bijelom Brijegu", stoji u priopćenju.