{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Od 18. do 20. maja u Sarajevu Međunarodna konferencija o socijalnom dijalogu

F
13.5.2007. u 14:23
0
0
Od 18. do 20. maja u Sarajevu Međunarodna konferencija o socijalnom dijalogu
0
Od 18. do 20. maja u Sarajevu Međunarodna konferencija o socijalnom dijalogu
Sarajevo
Od 18. do 20. maja u Sarajevu će biti održana međunarodna konferencija Socijalni dijalog i integracija Europe – Novi pristupi socijalnim pitanjima u Bosni i Hercegovini.
Na konferenciji, koja će biti održana u subotu 19. maja, sudjelovat će predstavnici sindikata, vlasti i institucija koje se bave socijalnim pitanjima kako iz zemlje tako i iz inozemstva.

Konferencija ima veliki značaj jer će se na njoj razmijeniti iskustva predstavnika iz Europe i iz BiH, ali istodobno uspostaviti suradnju s organizacijama koje mogu pomoći svima u iznalaženju kvalitetnih rješenja u sferi socijalne politike.

Konferenciju organiziraju Hrvatsko kulturno društvo Napredak, Movimento Cristiano Lavoratori - MCL (Kršćanski pokret radnika - jedan od najvećih radničkih sindikata u Italiji), Das Europäische Zentrum für Arbeitnehmerfragen – EZA (Europski centar za radnička pitanja – jedna od najvećih europskih radničkih organizacija), Ente Formazione e Addestramento Lavoratori – EFAL, Fondazione Europea Popolare, Zaklada Konrad Adenauer – Predstavništvo u Sarajevu i Paneuropska unija Bosne i Hercegovine.

Između ostalih na konferenciji će nazočiti Carlo Costalli, predsjednik MCL-a, Raf Chanterie, predsjednik EZA, Antonio di Matteo, predsjednik EFAL-a i drugi.

Sudionici konferencije koji dolaze iz inozemstva susrest će se i vrhbosanskim nadbiskupom kardinalom Vinkom Puljićem u petak 18. maja, a očekuju se i susreti s predstavnicima vlasti sa svih razina.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Smatrate li da Željko Komšić može osvojiti još jedan mandat u Predsjedništvu BiH?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: