Komentari (99)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mislis raditi u Njemackoj a pusiti u BiH. Ima da pusis po njemackim standardim... nema tu neces...
Šta je sa paštetom?
Sta, ne mozes biti bosnjak i bavit se vinom? Ne mozes nekad i za SDA glasat pa bar jednom? Meni je Bakir cak OK ali SDA je samo lopovluk. Tito je imao mjeru za ovo....
Kako bocu vina prenijeti preko granice??? Kreteni nesposbni ne date da se zivi
Legalizovati sve i staviti cijene da te glava zaboli na samu pomisao. Em ce drzava zaraditi, pojedinci, em ce se smanjiti crno trziste. Zabraniti uvoz svih mogucih stvari sto se moze proizvesti u drzavi. Zabraniti izvoz najkvalitetnijih stvari koje prvo treba da zadovolje nase trziste, sto je visak moze u izvoz. Zaradu od legalizovanih (nelegalnih sad) stvari preusmjeriti u privredu i saobracajnice. Dalje je historija.. Javno na trgovima vjesati one koji kradu od drzave..
Hrvatsoj je dovoljno 30 dana uvesti taxe na uvoz prehrambenih proizvoda u BIH...to je najefikasnije cjepivo za njih...
Tako je, treba samo zdravo zivjeti
Kolilo mogu ponijeti ovih motanih od marku,sutra idem za njemačku..?!
Zato budeš normalan čovjek koji niti puši, niti pije!!!
Avion gospodin. Preletis sve lihvare, njihove putarine, vinjete, poneses cigara i lagano..
Evo realno i ku..r nas boli..
Te vase zakone niko ne hebe 2% jer se prodajete na granicama za jedan red bull ili milku cokoladu majku mu hebem ko da to kosta 1000 maraka u Bosni...
Ovo EU i Hrvati namjerno rade da uniste BH ekonomiju hahaha
Auuu pa ima da uniste vozace autobusa...
Srpas u paket I saljes dijaspori jer nema norma koliko treba d'a se salje hahahha lol
Napravite pumpu odma kraj granice i kad dodju auta da se moraju istankat pa tankovat novo gorivo.Mamitu vam
Bulevar je zaposlenik u redakciji kliksa. On ostavlja takve komentare da bi se dizala hajka i da bi se ljudi generalno svađali. Njima to prija jer oni žive od toga. Moj komentar bude izbrisan u roku 5 minuta koji je 100% prikladan, dok njegov stoji i po 5 dana dok ga lafo ne banuju. Previše ofirno. Ako vidite ovaj komentar širite jer će ga izbrisat.