Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"te nalaz i mišljenje vještaka specijalista sudske medicine iz Zagreba koji su se u svom nalazu i mišljenju izjasnili da su obdukcija koju je radio osumnjičeni i reobdukcija koju je izvršio Ivica Milosavljević izvršene korektno i u skladu sa pravilima sudsko medicinske struke."
Ucvrstio Dodik svoju vlast i sad moze raditi sta zeli. Radi vec dugo ali sad je zakucao. Jos malo i Davora ce uhapsiti i prikaciti mu nesto. fuj kakva nam je drzava
Nije država kriva što smo govna.
Davore neka ti je sad dragi bog na pomoci.Ocito da ni u BL a ni u BiH drzavi pravda i pravo vec odavno ne borave
Vrana vrani oci ne kopa
Ovdje kriminalci i bogati imaju drzavu i sav njen represivni aparat u svojim rukama. Samo odlazak sa porodicom je rjesenje.
Vidi se da je dodick pobijedio na izborima. Vraća se moć!
2 Željka su previše za Dodikistan, 1 za Federaciju je taman. Spašavajte se Dodikistanci!