Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast ministre! U moru losih vijesti koje nam priredjuje ova jadna ZELENA SDA vi kao posten covjek, sportista i sada dokazano najbolji ministar dokazujete da se i casnim i postenim radom moze puno postici! Svaka cast! Respect
Veliki gospodin I dobar covjek, a vrhunski ministar...samo red, rad I disciplina
NIJE OVOM ČOVJEKU LAKO RADITI I ZNATI DA GA KRIMINALNA SDA OPSTRUIRA, ALI ON IPAK IZNALAZI NAČINE I USPJEVA NEKAKO DA POSTIGNE VIDLJIVE REZULTATE! DO KRAJA MANDATA NEKA BUDE TA BRZA CESTA KA BEOGRADU I AUTOPUT KA DALMACIJI I MINISTRE IMAŠ MOJ GLAS!
Jedan od boljih ako ne i najbolji ministar! Samo naprijed 🖒🖒
Samo naprijed ministre Jusko ☺ primjer onih koji vole da rade👌
Ovaj čova solidan osao radi,sigurno najkonkretniji državni ministar,još da malo autoputa i brze ceste doda,i da mu damo ugovor na neodređeno... :-)
Svaka cast ministre,samo naprijed!
Ovaj covjek jedini radi za napredak BIH. Pravi patriota i veliki gospodin. Naprijed Jusko