Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prije 2 dana je bilo obiljezavanje stradanja Hrvata skroz blizu ovog podrucja.pa ni rijec,mamu van talibansku huskacku,uvijek ce vas smatrati palestincima!!!!!!
SBK Kanton mraka, uleme i SDA hajduka, svi u parama i kombinacijama, plus imaju stanove i nekretnine u Sarajevu. Sludjeni narod ih bira, a oni uzimaju lopatom. Sve go lopov, ali realno ovaj premijer Lendo izmislio zivot za mafijasa iz Han Bile Salku Selmana. Melika ispala iz svih kombinacija, nesposobni i korumpirani Mekic iz Kacuna na celu SDA, realno Lendo izmislio zivot za Mekica, kriminalca Merdjanica i Selmana, Melika nije losa, ali nema lovu i ekipu iza sebe
Gradomačelnik Bugojna dobio izbore kao neovisni kandidat pa se brže bolje vratio u SDA
☝👏✌
Zašto klils nije napisao članak o stradanju 311 Hrvata iz tog istog Bugojna?
Nije napisao zato sto to nisu stradanja nisu napisali zato sto Armija BIH nije cinila zlocine damo HVO. Hrvati su sami se poubijali. Kad je to klix napisao clanak kakav o stradanju Hrvata. Majku vam Balijsku malo vas je i stradalo. malo slab posao Mladic odradio mogao je to i bolje.
@pupak uz duzno postovanje prema zrtvama, kakvih 311 Hrvata?
Obavjestava Klix u 18:45, a Koridu vec jutros.
Strašan odaziv