{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Obilježavanje Dana voda 22. marta na jezeru Starača u Ilijašu

F
16.3.2014. u 16:16
0
2
Obilježavanje Dana voda 22. marta na jezeru Starača u Ilijašu
0
Obilježavanje Dana voda 22. marta na jezeru Starača u Ilijašu
Članovi Udruženja ribolovaca Bistro! iz Sarajeva u subotu, 22. marta će obilježiti Dan voda na jezeru Starača u Ilijašu realizovanjem škole mušičarenja.
Tokom dva dana vikenda, polaznici će proći teoretsku nastavu o priboru za tu tehniku ribolova, o materijalima za pravljenje vještačkih mušica i načinu vezanja a zatim svu tu teoriju primijeniti i u praksi.

"Zahvaljujući donacijama naših članova, imamo 10 kompleta štapova i rola s kojim ćemo obaviti obuku same tehnike mušičarenja, šest alata i dovoljno materijala za obuku pravljenja mušica", piše u saopćenju Udruženja Bistro.

Predavači će biti eminentni ribolovci iz BiH koji imaju iskustvo i žele ga prenijeti drugim kolegama. Tako će obuku iz rukovanja priborom voditi Nazif Fetahović Suzi, što je garant kvalitete ove škole.

Škola je besplatna za članove Udruženja i one koji su kupili godišnju dozvolu Udruženja, a za ostale ribolovce za ova dva dana škole cijena će biti kupovina jedne dnevne dozvole od 10 KM, navodi se u saopćenju Udruženja Bistro!.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Jeste li zadovoljni radom policije u vašoj lokalnoj zajednici?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: