{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Obilježavanje Dana državnosti Bosne i Hercegovine

S
25.11.2005. u 12:17
0
0
Obilježavanje Dana državnosti Bosne i Hercegovine
0
Obilježavanje Dana državnosti Bosne i Hercegovine
Član Predsjedništva BiH Sulejman Tihić jutros je, u povodu Dana državnosti BiH, položio cvijeće kod Vječne vatre i tom prilikom istaknuo da obilježavanja ovog dana ima i simboličko značenje s obzirom da je to i dan početka pregovora o pridruživanju s Evropskom unijom.
"Želim da svi iskoristimo tu priliku, svi bh. partioti i odgovorni ljudi za vođenje poslova u ovoj državi i ozbiljno pristupimo ovoj fazi puta BiH ka EU i iskreno radimo na ispunjavanju uslova koji budu pred nas postavljeni, te da bude što manje opstrukcija, što manje kočenja u provođenju reformi. Sve to u interesu bh. građana", kazao je Tihić.

On je cvijeće položio i na spomen obilježju Vraca i Šehidskom mezarju Kovači. Povodom 25. novembra – Dana državnosti BiH cvijeće kod Vječne vatre položili su i gradonačelnica Sarajeva Semiha Borovac, predsjedavajuća Skupštine Kantona Sarajevo Meliha Alić, te predstavnici četiri gradske općine. Delegacija Grada Sarajeva i četiri gradske općine cvijeće su položili i na Spomen obilježje Vraca i Šehidsko mezarje Kovači.

Povodom Dana državnosti Bosne i Hercegovine ekipa našeg portala upućuje svim građanima BiH najiskrenije čestitke.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: